Kosmetické tipy na říjen: Sada rudých rtěnek, exfoliační šampón i mléčná koupel! | Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Kosmetické tipy na říjen: Sada rudých rtěnek, exfoliační šampón i mléčná koupel!

Jaké přípravky oceníte letos v říjnu? Jelikož už nastává chladné počasí, jistě se ráda ponoříte do kokosem vonící lázně. Pokud máte ráda spíše klasické vůně, jistě oceníte novou edici Šípek. A do společnosti nezapomeňte na rudou rtěnku! Co všechno v tomto měsíci můžete využít?

ELANCYL My Coach! zpevňující emulze při projevech celulitidy

Na dokonalé postavě do plavek je třeba pracovat celý rok, ne jen na jaře. Pokud bojujete s celulitidou, pak je tento přípravek určen přímo pro vás. Redukuje projevy celulitidy na pokožce až o 60 %, až čtyřnásobně zvyšuje efektivitu jakékoliv fyzické aktivity, přirozeně podporuje spalování tuků, urychluje vylučování škodlivých toxinů z pokožky, posiluje pružnost a pevnost pokožky, viditelně ji vyhlazuje/zbavuje nepěkných dolíčků, při masírování přispívá k odvodňování kůže. Způsob aplikace: Krouživými pohyby emulzi vmasírujte do pokožky problémových partií stehen, boků, hýždí a břicha. Každé partii se přitom věnujte alespoň minutu.

www.tarsio.cz, 200 ml za 909 Kč

ELANCYL_My Coach!_Go_1.jpg

Pokračování 2 / 11

Manufaktura edice Šípek

Šípek neodmyslitelně patří k podzimu. V kosmetických recepturách se využívá zejména vysoce hydratační, regenerační a vyhlazující šípkový olej, který pokožku brání před působením volných radikálů, zpomaluje stárnutí, urychluje hojení jizev, snižuje viditelnost pigmentových skvrn a napomáhá proti akné a dalším pleťovým nedokonalostem. Šípky se pyšní vysokým obsahem pečujících látek a jsou cennou zásobárnou vitamínů a antioxidantů, díky kterým mají zázračné účinky na pleť i pokožku. Limitovaná edice Šípek nabízí tyto produkty: Zjemňující jiskřivý sprchový gel, výživný a ochranný krém na ruce, výživný rodinný pleťový balzám, přírodní vonnou svíčku ze sójového vosku s vůní i poctivý sirup s šípkem, citronem a vitamínem C.

www.manufaktura.cz, od 125 Kč

image foto_šípek_Manufaktura.jpg

Pokračování 3 / 11

Sephora Favorites Sada červených rtěnek

Červenou rtěnkou nikdy nic nezkazíte a obzvlášť letos jsou rudé rty podzimním hitem. Pokud nevíte, jaký odstín si vybrat, tato sada vyřeší problém za vás a máte vystaráno na dlouho dopředu. Obsahuje totiž hned 5 rtěnek různých značek. V balení najdete  KVD Vegan Beauty, Studded Kiss Crème Lipstick – Underage Red nebo KVD Vegan Beauty, Everlasting Liquid Lipstick – Outlaw (Mini – 3 ml), Huda Beauty, Power Bullet Matte Lipstick – Promotion Day, Pat McGrath Labs, MatteTrance (TM) Lipstick – Obsessed!, Sephora Collection, Cream Lip Stain – 01 Always red a Fenty Beauty by Rihanna, Mattemoiselle Plush Matte Lipstick – Ma'Damn.

www.sephora.cz, 829 Kč

sephora.jpg

Pokračování 4 / 11

Catrice Lesk na rty Volumizing Lip Booster Extreme

Toužíte po plnějších rtech, ale tak, aby byly přirozené? Pak zkuste žhavou novinku Lesk na rty Volumizing Lip Booster Extreme značky Catrice. Ta přináší pocit větších rtů díky brnícímu efektu na rtech a zanechává příjemnou vůni a chuť ledových bonbonů. Modrá třpytivá textura podporuje zářivý úsměv, díky kterému navíc získáte optický efekt bělení zubů. Váš úsměv bude bělejší a zářivější. Lesk nanesete štětečkem na rty. 

www.catrice.eu, cena cca 109 Kč

9ZC7000101_c334343-catrice-lesk-na-rty-vo.jpg

Pokračování 5 / 11

The Ritual of Ayurveda mléčná koupel

S ochlazujícím se počasím nastává čas podzimních koupelí. V napuštěné vaně pak oceníte The Ritual of Ayurveda kokosovou mléčnou koupel. Mléčná koupel vychází z Ájurvédy pro očistu těla, rozmazlování pokožky a uklidnění smyslů. Je to posilující produkt pro pokožku a přidáním sedmi lžic do koupele vytvoříte pečující a květinami vonící lázeň. Koupelový prášek obsahuje extrakt z kokosového mléka, růží a mix vzácných olejů zanechá pokožku hedvábně jemnou a nádherně provoněnou. Textura bílého prášku promění vodu ve snovou barvu podobnou mrakům na obloze, navíc obsahuje z více než 99 % ingredience přírodního původu.

www.rituals.cz, 370 Kč

AYURVEDA MILK BATH.jpg

Pokračování 6 / 11

Erborian Skin Hero

Po létě je třeba rozzářit pokožku! Hybridní přípravek, který se zcela bez krytí postará o okamžité rozjasnění pokožky. Po sedmi dnech používání navíc dojde k vyhlazení nerovností a zjemnění struktury pleti, a to díky obsahu extraktů z bílého korejského ženšenu, kořene lékořice lysé, smldince chlupatého, kigélie africké a přesličky obrovské. Výsledkem pravidelného používání je plně hydratovaná, sjednocená, hebká a zdravě zářivá pleť.

www.notino.cz,  40 ml za 1169 Kč

SKIN HERO 40 ML product.jpg

Pokračování 7 / 11

Sephora čisticí peeling na pokožku hlavy

Exfoliační šampon SEPHORA COLLLECTION je čisticí kúra, která díky svým solným částicím zbavuje pokožku hlavy a vlasů nečistot, přebytečného mazu a odumřelých buněk. Kromě efektu čištění pokožky hlavy je exfoliační šampon obohacen také o jablečný ocet, o kterém je známo, že dodává vlasům lesk.

www.sephora.cz, 390 Kč

503123_swatch.jpg

Pokračování 8 / 11

Cannor Hydrofilní odličovací olej

Osvěžující okurkový olej na odlíčení dělá dobře pokožce i očnímu okolí. Jedním tahem rozpustí veškeré nečistoty včetně voděodolné řasenky, přitom dokonale zregeneruje, vyživí a zhydratuje pleť do hloubky. Kromě výtažku z léčivého konopí CBD, který zpomaluje buněčné stárnutí, je zde obsažen okurkový olej, jenž viditelně revitalizuje, zpevňuje citlivé okolí očí a pomáhá minimalizovat otoky v obličeji. Pro všechny typy pleti.

www.cannor.cz,  599 Kč

Cannor Hydrofilni odlicovaci olej.jpg

Pokračování 9 / 11

dieNikolai biodynamické lipové sprchové mléko

Sprchové mléko dieNikolai s vysokým obsahem lipových květů, oleje z hroznových jader a biodynamického vína Veltlin je určeno pro každodenní mytí celého těla. Díky svému výjimečnému a bohatému složení je obzvláště vhodné pro suchou pokožku, jež potřebuje mít dostatek hydratace a živin. Ojedinělé je také to, že toto sprchové mléko na rozdíl od ostatních neobsahuje palmový olej. Nenajdete v něm ani žádné jiné chemické látky, jako jsou např. silikony, minerální oleje, mikroplasty nebo syntetické vonné látky. Proto se jedná o 1. biodynamické sprchové mléko svého druhu na světě.

www.biodynamickakosmetika.cz,  450 Kč

Lipove sprchove mleko dieNikolai, 450 Kc.jpg

Pokračování 10 / 11

Essence ultra-care Foot Mask

V létě jste možná hodně chodila bosky, což je zdravé pro stavbu nohy, ale kůže na chodidlech dostala zabrat. Je nejvyšší čas dát ji zase do pořádku. V tom vám pomůže Maska na nohy ultra-care s výživnou mořskou solí, bambuckým máslem, ureou a panthenolem. Ocení ji i suchá chodidla, která hydratuje a posilí jejich přirozenou ochrannou vrstvu. Maska se rychle vstřebává, můžete ji nanést přes den jako krém na nohy nebo jako intenzivní pečující masku přes noc: večer naneste na nohy bohatou vrstvu krémové textury, nasaďte si bavlněné ponožky a nehte masku působit přes noc.

www.essence.eu, cena na eshopech cca 70 Kč

essence-ultra-care-pecujici-maska-na-nohy_.jpg

Pokračování 11 / 11

Hyalfit - péče o klouby

Co by byla krása bez zdraví. Abyste byla fit, mohla sportovat a naplno si užívat života, potřebujete zdravé klouby. Nečekejte, až vás začnou bolet a doplňte jim výživu. Zkuste Hyalfit, který obsahuje exkluzivní komplex látek: hyaluronan, kolagen a chondroitin, což jsou látky přirozeně se vyskytující v lidském těle, ale s věkem jejich produkce ubývá. Přípravek je dále obohacen o extrakt z boswellie a vitamin C. Hyalfit pomáhá udržet klouby a vazy pružné, udržuje jejich normální funkci a má protizánětlivé účinky. 

www.aurovitas.cz, cena cca 700 Kč

Hyalfit.png

Doporučujeme

Články odjinud