Kosmetické tipy na srpen: Oční pero, cestovní sada i maska na tělo

Kosmetické tipy na srpen: Oční pero, cestovní sada i maska na tělo

Chystáte se v srpnu na dovolenou? Pak vám jistě přijde vhod cestovní sada kosmetiky nebo oční pero, které zvládne celé líčení. Opálenou pokožku pak hýčkejte tělovou maskou a nezapomínejte ani na správnou péči o vlasy! Tady jsou kosmetické novinky na srpen.

Omorfia cestovní sada

Jistě znáte ty situace, kdy se chystáte na dovolenou, snažíte se sbalit co nejvíc věcí a pořád se ne a ne vejít do zavazadla. Hodně místa zabere kosmetika, a čím jsme starší, tím jí přibývá. Proto značka Omorfia přichází s cestovní sadou, která se vejde do každého zavazadla. Najdete v ní čisticí a odličovací balzám Zen Purity (15ml), pleťové tonikum Jasmine Dew (30ml) a jedno z pleťových olejových sér (10ml). Zákaznice si můžou vybrat dle svého typu pleti sadu s rozjasňujícím sérem Bright Star, sadu se sérem Divine Elixir působícím proti vráskám a obsahujícím koenzym Q10 anebo vyživující anti-age sadu Skin Superfood, obsahující retinol, to vše v barevné kosmetické taštičce značky RYVERA.

www.omorfia.cz 1170–1470 Kč

cestovni-sada-divine-elixir.jpg

Pokračování 2 / 9

Šampony Tierra Verde

Pokud chcete používat eko výrobky a brát ohled na životní prostředí, pak jsou tyto šampony určeny právě pro vás. Výrobce ekodrogerie Tierra Verde rozšířil své portfolio o šampony True Eco. Vybrat si můžete Kopřivový šampon na mastné vlasy a lupy, březový šampon určený pro suché vlasy, které hydratuje a dodává jim lesk, nebo kaštanový šampon pro posílení vlasů. Ten je vyráběný z výtažku z kaštanu v biokvalitě, jenž zlepšuje prokrvení vlasové pokožky a působí tak proti vypadávání vlasů. Velkou výhodou těchto šamponů je, že díky jejich složení po použití nepotřebujete kondicionér, protože vlas je krásně zacelený. Šampony se prodávají ve skleněných lahvičkách a také ve velkém 1l ekonomickém balení pro opakované naplnění a úsporu plastu, takže je seženete i ve stáčírnách.

www.tierraverde.cz 179–319 Kč

Tierra_Verde_sampony_image3.jpeg

Pokračování 3 / 9

Coco & Eve Maska na tělo

Masky na obličej jistě dobře znáte. Co ale masky na tělo? Chcete-li dosáhnout hladší a pevnější pokožky bez červených skvrn, vyzkoušejte masku Coco & Eve. Odstraňuje toxiny a nečistoty, čímž vyhlazuje a zpevňuje kůži, inovativní zelená báze navíc neutralizuje červené tóny pro ještě rovnoměrnější pleť. Rychle schne, snadno se odstraňuje, neobsahuje škodlivé látky a je stoprocentně vegan.

www.sephora.cz 990 Kč

515410_swatch.jpg

Pokračování 4 / 9

Manufaktura Duo krémů pro kompletní pleťovou péči

Anti-pollution denní pleťový krém a Anti-aging noční pleťový krém doplňují oblíbenou sedmikráskovou řadu této značky. Tyto produkty obsahují  98,72 % ingrediencí přírodního původu. Denní pleťový krém s výtažky ze sedmikrásky a ovsa a Anti-aging noční pleťový krém se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou dopřejí vaší pleti dokonalou péči. Originální obal obsahuje vyměnitelný EKO kalíšek, který lze po vypotřebování snadno nahradit novým a tím napomoci úspoře obalového materiálu. Jeden originální obal obsahuje stejné množství plastu jako čtrnáct EKO náplní.

www.manufaktura.cz 279–379 Kč

image foto denní pleťový krém Sedmikráska Manufaktura.jpg

Pokračování 5 / 9

SD Solait SPF 50+, Anti-ageing Fluid

Moderní přípravek na opalování, který dokáže vaši pleť ochránit před UVA i UVB zářením a navíc se postará o anti-age péči a hydrataci kůže. Jemná konzistence krému je ideální pro citlivou pokožku obličeje, kterou dokáže hydratovat po dobu osmi hodin. Vitamin E ji ochrání před volnými radikály, takže ani předčasného stárnutí pleti způsobeného slunečními paprsky se nemusíte bát. Krém je voděodolný.

www.marionnaud.cz 129 Kč

Marionnaud_Anti_age přípravek na opalování_Solait_129Kč.jpg

Pokračování 6 / 9

Nanorouška nejen na cesty

Zatímco u nás se teď v létě roušky v podstatě nenosí, pokud vyjedete na dovolenou za hranice, budete je potřebovat. Pokud hledáte opravdu vysokou ochranu, zkuste nanoroušku s ochranou na úrovni třídy FFP3. Například Nano roušky CUBO FFP3 ČR zadrží 99,99 procent všech virů. Rouška je certifikovaná a vyrobená v Česku. 

www.preventiko.cz, cena 1179 Kč za 25 kusů

rouška.JPG

 

Pokračování 7 / 9

Make Up For Ever Oční pero

Ještě neznáte oční pero Aqua Resist Smoky Shadow od značky Make Up For Ever? Je to skvělý a skladný pomocník, když si chcete udělat linky i stíny nebo třeba kouřové líčení, protože tohle všechno zvládne tento produkt. Líčení navíc vydrží až čtyřiadvacet hodin! Je ideální pro citlivé oči, má jemnou a hedvábnou texturu, která se rozplývá na kůži. Vyrábí se v řadě odstínů a skvěle se hodí na léto, protože je voděodolné, i na cestování, jelikož nezabere téměř žádné místo.

www.sephora.cz 580 Kč

514487_swatch.jpg

Pokračování 8 / 9

Oceánská řada značky Love Beuaty and Planet

Vykouzlete si oceán doma v koupelně! Značka Love Beauty and Planet přichází s novou oceánskou řadou, která zahrnuje šampon, kondicionér, sprchový gel a pleťové mléko. Mořské řasy známé svými antioxidačními vlastnostmi v kombinaci se svěžími eukalyptovými lístky dodají pokožce perfektní hydrataci a vyživí vaše vlasy. Výrobky jsou veganské, nejsou testované na zvířatech, jejich složky jsou ekologicky odbouratelné. Navíc dobrou zprávou je, že tyto krásné lahvičky jsou vyrobené ze 100 % recyklovaných plastů sesbíraných z okolí oceánů!

K dostání například v dm drogerii, cena výrobků je od 170 do 200 Kč

Sada_sampon a kondicioner.jpg

Pokračování 9 / 9

Doporučujeme

Články odjinud