Kosmetické tipy na září: Regenerace pokožky i vlasů a příprava na podzim

Kosmetické tipy na září: Regenerace pokožky i vlasů a příprava na podzim

Podzim klepe na dveře, a tak je pomalu čas odložit opalovací krémy, péči po opalování i plavky a zaměřit se na to, jak dát pokožku do pořádku po prosluněných dnech. Tyto produkty vám v tom pomůžou!

Nuxe BIO Zdokonalující tónovaný krém

Přes léto jste jistě zapracovala na svém opálení, a tak klasický make-up ještě nějakou chvíli nebudete potřebovat. Pokud však přece jen chcete schovat nedostatky a pleť sjednotit, poslouží vám k tomu Tónovaný krém značky Nuxe Bio. Funguje na bázi BB teamu a pleť nejen sjednotí, ale i projasní, hydratuje a zredukuje vrásky a jemné linky. K dostání je ve dvou odstínech.

www.drmax.cz 1090 Kč

nuxe-bio-tonovaci-hydratacni-krem-na-plet_.jpg

Pokračování 2 / 8

Dr.Jart+ Hydratační maska na obličej

I když letošní léto bylo krátké, během horkých dnů dostala vaše pleť zabrat a sluníčko ji jistě vysušilo. Proto ani na podzim nezanedbávejte hydrataci, aby pokožka zůstala vláčná, svěží a zářivá. Právě k tomu je určená maska Ceramidin ​​obohacená o komplex 5 ceramidů, ektoin a komplex hydratačních peptidů pro zajištění optimální hydratace a vytvoření zesílené kožní bariéry pro suchou a poškozenou pokožku.

www.sephora.cz 170 Kč

drjart.jpg

Pokračování 3 / 8

Korres Pure Greek Olive

Také vlasy dostaly přes léto zabrat a nejlepší způsob, jak jim vrátíte zdraví a lesk, jsou vlasové oleje. Na olivové oleje jsou specialisté Řekové, a to se týká i kosmetiky. Zkuste například Korres vyživující olej 3v1, který se hodí pro intenzivní výživu vlasů, ale užijete ho i na péči o pokožku obličeje i těla. Můžete si z něj dělat zábaly a masky nebo vlasy jen oživit vetřením několika kapek do jejich konečků.

www.korres.cz 699 Kč

www_product-images_products_3O32000201_568x1221.jpg

Pokračování 4 / 8

Nars tvářenka Blush

Potřebujete-li přece jen svým líčkům dodat trochu barvy a svěžesti, měla byste mít po ruce oblíbenou tvářenku. Vyzkoušejte tu od značky Nars, která je skladná, ale dokáže zázraky. Snadno se rozpráší do ztracena, má pudrovou recepturu a díky duhovým mikročástečkám vykouzlí přirozený jas. Vybírat můžete z řady odstínů ten, který nejlépe vyhovuje tónu vaší pleti.

www.sephora.cz 920 Kč

nars.jpg

Pokračování 5 / 8

Barnängen Berry Boost sprchový a koupelový gel

Borůvky jsou superpotravina, která prospívá tělu nejen zevnitř, ale i zvenčí. Právě proto jsou důležitou složkou sprchového a koupelového gelu norské značky Barnängen, který je navíc obohacený o ochranné hydratační sérum. Gel má veganskou recepturu a devadesát procent složek je přírodního původu. Vaše pleť bude po koupeli či sprše nabitá vitamíny a bude zářit krásou.

www.barnangen.cz 99 Kč

barnangen_com_berry_boost_shower_and_bath_gel__970x1400.jpg

Pokračování 6 / 8

Barnängen Repairing tělové mléko

Aby se pokožka po létě vrátila do normálu, chce to důkladnou péči. Povrchové poškození sluncem a horkým počasím lze napravit, dopřejete-li kůži co nejvíc hydratace a zklidnění. Mléko Repairing značky Barnängen ji udrží hydratovanou a navíc je obohaceno o severskou bavlnu, která zklidňuje velmi suchou a drsnou pokožku.

www.barnangen.cz 149 Kč

barnangen_com_nordic_care_repairing_body_lotion_970x1400.jpg

Pokračování 7 / 8

Splat Chilli zubní pasta

Věděla jste, že chilli papričky dají nejen říz každému jídlu, ale také zdraví vašim zubům a dásním? Zubní pasta Chilli obsahuje vysoce koncentrovanou složku z chilli papriček, která zlepšuje krevní oběh dásní, zabraňuje jejich krvácení, obohacuje je o vitamíny a má antiseptický a antioxidační účinek. Bylinné extrakty zlepšují pružnost dásní. Ionty fluoridu zrychlují mineralizaci zubní skloviny, zatímco výtažek z petržele pomáhá udržovat svěží dech. Jemná složka zubní pasty na bázi křemíku účinně, efektivně a šetrně bělí zubní sklovinu a bioaktivní vápník ji posiluje. Chilli papričky dodávají pastě příjemně pálivou chuť.

Pasta-splat.cz 149 Kč

SPLAT_Zubní pasta Chilli_149 Kč_pasta-splat.cz_02.jpg

[---]

Sigma rukavice pro čištění štětců

Jelikož už se pomalu začíná blížit období, kdy bude make-up na denním pořádku, je třeba zkontrolovat, jestli máte připravenou výbavu. Pokud jste štětce na nanášení make-upu během léta odhodila bez zájmu do šuplíku, určitě jim neuškodí lehké ošetření. Jak jistě víte, štětce je potřeba pravidelně čistit, což byste měla udělat i teď, po dlouhé době nepoužívání. Pomůže vám v tom speciální rukavice určená přímo na čištění štětců, která nabízí rychlé a efektivní čištění a navíc díky univerzálnímu pásku dobře drží na ruce.

www.sephora.cz 590 Kč

399715_swatch.jpg

Pokračování 8 / 8

UV-C lampa PREVENTIKO s ozonizérem

Pokud máte třeba kosmetické studio, kadeřnictví a řešíte, že byste potřebovali dezinfikovat prostor a používanou kosmetiku, zkuste UV-C lampu PREVENTIKO s ozonizérem. Tato lampa slouží k preventivní dezinfekci povrchů a prostor, funguje na principu ultrafialového záření, paprsek je účinný proti všem virům, bakteriím, houbám a roztočům.

www.preventiko.cz, 2690 Kč

lampa.JPG

Doporučujeme

Články odjinud