Kosmetika má na pokožku jen podpůrný vliv

7 komentářů

havgab
11. března • 10:07

Jsem kosmetička a musím malinko nesouhlasit, kosmetika určitě hraje dost velkou roli v tom, jak pleť vypadá. Pochopitelně genetika je základ, ale dobrá kosmetika má určitě velmi pozitivní účinky, pokud je správně používána.

bitolka
16. března • 8:44

jedna vec je jista jednou zacnes pouzivat krem a at to ucinkuje nebo ne. Manzel musi pouzivat niveu je to asi jediny a ucinny krem pro neho protoze v mladi mel velmi suchou plet a to mu dodnes zustalo a bez toho to kremu nemuze existovat.

Veronika
27. listopadu • 10:40

Jako kosmetička se přikláním k výše uvedeným názorům, ale dovoluji si malinko nesouhlasit. Základem je přísun vitaminů obsažených ve stravě, jak již článek zmiňuje. Je však třeba dodávat pleti v různých ročních obdobích potřebné množství vody, vyživy... a to přímo z krémů. Za svou dlouholetou praxi jsem se setkala s několika řadami přípravků, v různých cenových kategoriích. Je pravda, že některé drazší přípravky mě zklamaly a jiné levnější naopak mile překvapily. Každá pleť je individuální a proto doporučuji vyzkoušet dražší i levnější krém a podle toho se rozhodnout.

andrea
24. července • 9:54

Taky si myslím, že nemá efekt kupovat krémy za 800,- Kč. Moje máma používá Ryor a má v padesáti lepší pleť než moje 35letá kolegyně, která si kupuje furt Vichy. Je pravda, že máma nekouří. Cigarety jsou na pleť hrob.

Katarína
9. května • 13:49

Tiež si myslím, že vôbec sa neoplatí kupovať drahé krémy. Vystačím si s detským krémom Batole a to už mám 50 rokov. Pleť mám stále krásnu (to mi povedala nedávno oveľa mladšia suseda). Skutočne láska aj krása ide cez žalúdok!!

2. května • 20:39

Souhlasím. Moje babička má dodnes moc pěknou pleť, i přes vrásky vypadá fajn (doufám, že to je v genech :-)). Mamka to s krémy taky nepřehání a je v pohodě, vrásky od smíchu jí moc sluší. Terka

Pavel
2. května • 9:08

Naše babičky a prababičky se asi tolik nemazaly jako naše matky a manželky..... :-))

Doporučujeme

Články odjinud