Kouření? Nejen rakovina plic, ale hlavně vrásky!

25 komentářů

Tato
19. června • 18:55

Moc a moc mne mrzí podobné články. Boj proti kouření se stal pro mnoho lidí jakýmsi pseudonáboženstvím. Pokud nechcete kouřit, tak nekuřte. Nikdo Vám to nebere. Ale pochopte, že jiným působí kouření potěšení. Nechápu, proč nás kuřáky a kuřačky tak tupíte. Nic jsme Vám neudělali. A naokraj, znám plno nekuřaček, které páchnou potem. Přátelé nekuřáci - slušelo by Vám více tolerance.

mama
26. listopadu • 12:58

náhodou já si myslim,že koření je super.Skuste to.

Kristýna
26. listopadu • 12:56

Myslím si ,že lidé co kouří nemají rozum a v životě ho ani nedostanou,protože jim odumřou všechny mozkové buňky.Nikdy bych nekouřila.

Lukkas
14. září • 17:10

jakí na co \?

Zbyněk Mlčoch
10. září • 10:01

www.kurakovaplice.cz

Denisa Samkova
28. dubna • 10:19

JE fakt ze koureni je ohavna vec .take jsem kourila vipadala jsem vipadam desne.Z KOURENI. Nelibi se mi to a myslim si ze to neni dneska v mode.

Pep.
25. března • 11:31

zeny, ktere kouri, jsou pekne zumpy a jejich plet je doslova ohavna , vypadaji jako stareny:)

Sona
23. ledna • 9:12

Pani Ilonka vypada dobre, nikoliv vsak na 40, ale na padesatnici.Je trosku puclata, tak je kuze napnuta, coz je pro ni vyhodne. Pres ty bryle to neni tak dobre videt a fotka vzdy vse neukaze. Mam scanner tez i digitalni cameru a vim, ze si muzete
fotku vylepsit tak, ze budete vypadat treba v padesati na dvacet. Fotka neni
dukaz.I v PC je zabudovano foto studio,kde muzete lecos vyretusovat.
zaroven se scannerem dostavate CD ktere ma tyz program. Daji se delat velka kouzla. Ze stare babicky udelate
mladou divku a obracene.
Nicmene pravdou je, ze kuracky opravdu
vypadaji starsi a opravdu pachnou i kdyz na sebe naliji nejdrazsi parfemy.
Ony to nevninaji, to vnima jen ten, kdo nekouri. Njvice pachnou vlasy a usta,kdyz promluvi. Jeste horsi je mix
s alkoholem, napr. s vinem. To je hruza, co se jim vine z ust. Patrne jim to nikdo nerekl a zde se o tom mluvi otevrene a to se nelibi. Je to kazdeho vec ale.

Kata
20. ledna • 3:29

Je to tak jedna sousedka kouri jak FABRIKA,je ji 36,ale vypada tak na 46 a je jeste hrozne vyhubla,takze oparvdu si myslim,ze mate pravdu...koureni je hruza hruzouci ....

Láďa
16. ledna • 12:09

Je to tak, kuřáci smrděj. Naprosto souhlasím s Katkou. A asi nej je, když mám dát pusu ženě, co bez cigára nemůže být. Je to, jak když olíznu popelník plný díblých vajglů. Hned přijdu na jiné myšlenky. To se mi zvedne kýbl a veškerá vášeň nebo je pryč. Myslím si, že ženy asi mají stejné pocity.

Kaca
15. ledna • 16:04

moji babicce je 72, kouri od svych 20 a vypada na svuj vek zachovale oproti ostatnim.Nestezuje si ani na zadne zdravotni problemy.Ja jsem 3 roky kourila, ted uz 2 nekourim a pro me je to rozdil, jak vnitrni tak vnejsi.S vraskama zatim problemy nemam, ale je pravda kdyz jsem kourila, tak muj ksicht vypadal hrozne seschle a zelenobile. Taky mi vadi ten smrad, uvedomuju si ho az ted.

Katka
15. ledna • 11:13

Milá Petule, neznamená, že když dáš za krém 2 tisíce, že je leoší než obyčejná indulona. Třeba zpěvačka Jitka Zelenková používá Indulonu a jak nádherně vypadá. Já používám také Indulonu, protože na drahé krémy jsem alergická(mají strašně složité složení a vždycky zčervenám a začnu se loupat). Od doby, co jsem přešla na co nejjednodušší krém je vše v pořádku.A navíc nevím, proč bych platila tisíce jen za značku. Jste zblblý reklamou. No a ke kouření. Kuřačka jde poznat už na první pohled, pleň se zašedlým nádechem, většinou vrásky. Ale co hlavně!! Ten smrad, když promluví, když projde kolem, když podá ruku... fůůůjj. Humus.Já kouřila 3 roky, pak jsem jednou potkala kamarádku a ta asi zrovna dokouřila cigáro a jak jsem si k ní přisedla, najednou mě sekl ten smrad. Říkala jsem si, že toto jestli jde cítit i ze mně, tak zdar bazar. Přestala jsem ještě ten den a už se dva roky držím , už jsem si prostě nezapálila a chuň na to rozhodně nemám. No prostě ten smrad a navíc co jsou vrásky proti rakovině apod. Jsem ráda, že jsem se toho náviku zbavila.

Láďa
14. ledna • 14:17

Fórek: Kouříš petry?....Ahoj, já jsem Petr!

Ilona
14. ledna • 13:58

Milá Evo, poslala jsem do redakce přes scaner svoji současnou fotku, abys tedy viděla jak taky může 52 letá bába vypadat. A babička opravdu jsem. A svůj věk zásadně nezapírám, jsem hrdá na to, že jsem se takto zachovala a že mě to nikdo při přiznání věku prostě nevěří. A tobě Evo přeji - nevím kolik ti je let, abys v mém babkovském věku taky tak zachovale vypadala. Možná, že moji fotku uvidíš. Hlavně ti i všem ostatním přeji zdraví - a to není fráze, já vím o čem bohužel mluvím.

Petule
14. ledna • 8:57

Milá Evo, já bych zas chtěla vidět tebe. Jak to děláš, že seš teda furt mladice, že by ten nejobyčenější krém, byl tak zázračný, že bychom vypadali o 15let mladší. Napiš prosím značku!!!

Petule
14. ledna • 8:55

Ty jo ty starý báby si fanděj, všechny vypadaj až o 15mladší. Ráda bych Vás viděla na vlastní oči. Tak trochu si fandíte ne??

Mirek Dušín
13. ledna • 13:29

Jen jestli si to nenalháváš,Evo.Samochvála totiž dost smrdí!

Kacenka
13. ledna • 3:26

Souhlasim s Evou. Kuracky to samy na sobe nevidi,to je ten problem.I kdyz samozrejme vliv na organismus maji i jine faktory, jako nadmira alkoholu, nezrizeny zivot, nevyspani,trable a povaha cloveka.

Eva
11. ledna • 15:25

Tu Ilonu, která kouří od 14ti let a vypadá na 40, i když jí je 52 let, tu bych tedy chtěla vidět. Pokud nepatří k obéznějším, kteří mají díky tuku vyžehlenější pleň, nevěřím tomu. Všechny kuřačky vypadají totiž zblízka v obličeji po čtyřiceti dost hrozně a všechny mají vyschlou a vrásčitou pleň. Už kvůli tomu jsem nikdy nechtěla kouřit. Stačí, když musím někdy trávit čas nedobrovolně v zakouřené místnosti, to abych si pak alespoň hodinu mazala obličej hodně mastným krémem. Souhlasím s tím, že kuřačka se pozná okamžitě a žádný drahý krém ji nepomůže, to si jen namlouvá. Mně stačí ten úplně nejobyčejnější a nejlevnější a vypadám o 10-15 let mladší než stejně staré kuřačky, které znám. Chudinky, je mi jich líto.

Kristynka
11. ledna • 10:36

Ja myslim, ze vrasky jsou proti jinym, daleko zavaznejsim problemum, ktere zpusobuje koureni, uplna malichernost.

Záchranka
10. ledna • 22:53

Kurzy odvykání kouření pořádáme v Brně nebo korespondenčně.STUDIO ZDRAVÍ HEDIS
ivahedlova@volny.cz

Záchranka
10. ledna • 22:51

Pleň má jistě genetický kód, ale životní styl, stravování a kouření či nekouření má opravdu na pleň veliký vliv.Nebudeme-li kouřit, určitě budeme vypadat krásně a mladě. Troufám si říct, že kuřačku podle pleti a celkového vzhledu poznám. Málokdy se spletu, tedy spíš se bohužel nikdy nespletu. Existuje však přípravek, který u kuřáků, kteří nemohou nebo nechtějí přestat kouřit, eliminuje vzniklé škody na minimum včetně rakoviny a infarktů. Ten přípravek se jmenuje SMOKERADE. Má-li o něj někdo zájem nebo by chtěl vědět víc, napište na
zachranka@centrum.cz

KETY
10. ledna • 17:06

Souhlasim s Ilonou, ze tvorba vrasek je dana geneticky a take tim, kde clovek zije, stravuje se atd. atd.
Nekourim moc (2-3 denne), ale kdyz aspon jeden den vynecham, je to na barve pleti znat.Myslim, ze by takova reklama mela na nektere holky (ale i kluky) urcite ucinek.

Ilona
10. ledna • 16:28

Myslím, že to není úplně pravda. Tvorba vrásek je dána geneticky a také je ovlivněna péčí o pleň!!! Já kouřím od svých 14 let je mě 52 let a vrásky prostě nemám!! Kdo mně nezná hádá mně max. 40 roků!!! Již od svého mládí se velmi starám o pleň a vždy používám velmi kvalitní přípravky - krémy apod. Tvorbu vrásek ovlivňuje i životní styl a jiné faktory. Takže s tím kouřením to nevidím tak prudce!

Anari
10. ledna • 1:58

To co je psano je pravda, at se to komu libi, ci ne.Moje babicka nekourila a i ve vysokem veku vypadala mlade. Maminka kourila, mela zdravotni potize s kornatenim cev a vraskek dost. Ja nekourim a je mi skoro 57. Nemam vrasky a uz mi hadaji maximalne 45 let. kdyz jsem s dcerou,ktera kouri a je ji 34, nikdo neveri, ze jsem jeji matka, ale mysli si,ze jsem jen o neco starsi sestra.
Nemusim pouzivat zadne zvlastni kosmeticke pripravky na zakryti vrasek, jen dobry krem, aby plet nebyla sucha po pouziti vody.Rovnez nejsem nikdy nemocna ve svem veku. Vyhybaji se mi chripky i jine nemoci,ktere trapi mnoho lidi meho veku.Tim samozrejme nechci rici,ze jsem dokonala, jen chci potvrdit o cem je vyse psano.

Doporučujeme

Články odjinud