Kouření vodní dýmky způsobuje vážnou závislost

12 komentářů

Yvay
30. ledna • 14:47

El Nahkla

Prodám čerstvě mnou osobně dovezen tabák El-Nakhla 250g Jahoda,250g Kokos a 50g mango.Mám už pouze tyto tři balení. Nabídněte cenu.
Yva.y@seznam.cz

Mr.Biftek
23. června • 21:09

Rozprodavam nekolik kusu tabacku do vodni dymky znacky Nakhla. Od 80,-Kc za 50 gramovou krabicku. Tabaky jsou temer nove a v obchode stoji minimalne 130,-Kc. Piste na mail: mr.biftek@centrum.cz

Anndiie
6. června • 0:20

Ahojka .. taky kouřím vodnici, už několik let .. nyní jsem narazila na nějaký neznámý e-shop, ale se super cenami, srovnávala jsem s jinými shopy a zdá se mi to tam hoooodně levné .. tak jsem si tam koupila dýmečku .. aladinku :)) -> http//www.hulici.cz tak třeba někomu taky pomůžu k levnějšímu nákupu :) ahoj a přeji hustý dým :)

dablice
19. ledna • 23:38

Tak já myslím že vodní dýmka škodí hodně!kourim ji tak rok jednou tydně vždycky u kámoše....závislost??? to mě přijde jako blbost,,,je to proste super uvolnění ale kdybych měla uplně přestat kouřit vodní dýmku tak by mě to nějak neštvalo....i kdyz mám občas chut:-)

Ozzmen
9. ledna • 23:33

Tak ukažte ten "VÁŠ VÝZKUM" nějaké výsledky, výzkumníky, jejich závěry, experimenty na vzorci populace(mno asi spíš sledování)...Vaše články jsou nevěrohodné, nejednoznačné a věčinou i nepravdivé..to je můj názor.
A když sme teda u té závislosti..viděli ste někdy chodit nějakého závisláka po městě???...:D

Jerry
27. prosince • 23:30

No já kouřím vodnici už dva roky a čím dál víc, začínal jsem tak 1-2 do týdne, dnes není výjimkou i dvakrát denně. Nasadíl jsem kokosové uhlíky a ty hoří 2 hodiny takže když si dam vodnici tak dvě hodky kouřím každý den intervali mezi kouřením (natahováním) mám tak 20-30s a asi si musím přiznat že to ve mne vyvolalo celkem silnou závislost na nikotinu, ten pocit uvolnění je neodolatelný. No nic, jen chci říct lidi nepodceňujte to, škodlivé to je a všeho moc škodí. Neobhajujte si to tím že kouříte ovoce a že to je filtrované přes vodu. Ano trochu ano pokud používáte perličkoví filtr tak ještě víc ale hlavní učel vody je ochlazení kouře a né jeho vyčištění. Jo a samozapalovací uhlí nebo dřevěné uhlí vůbec nedoporučuji už jen ten smrad při zapálení svědčí o tom že to pro lidské plíce není zrovna super. Raději když už kouřit použijte kokosové brikety. Mějte se fajn a nepřehánějte to.

punklove
27. listopadu • 20:38

Tak jako taky si mylsim zo je to hovadina..jo sisa se da slukovat, ale kdyz to neslukujes..tak je ti potom lip mas prijemny pocit..a hafec motaka..a tak to ma byt...rposte pocit uvolneni..takze kdyz to nekdo ani neslukuje tak to asni skodliv si myslim moc neni..

Jirmin
24. listopadu • 11:48

Nic proti,ale šíša se normálně šlukuje...

macluc
23. listopadu • 15:59

Taky jí máme tak jednou dvakrát týdně. Dovezla jsem si jí z dovolené z Egypta. A o té závislosti je to blbost. Navíc šíša není škodlivá - rozhodně se to nedá srovnávat s cigaretama. Kuřák sem a mám problém, že mě šíša dost často dusí. Je to proto, že neumím nešlukovat. A u šíši na to občas zapomenu. Šíša je vyfukování ovocného kouře. Navíc se kouří ve společnosti několika lidí. Takže na vás za cca 45 minut co vydrží hořet jeden uhlík vyjde tak pětkrát potáhnutí. Takže jsou to je další hovadiny vědců, kteří zjevně nemají co na práci a vymýšlejí blbosti.

Vladstraschna
22. listopadu • 15:25

Pro pastel.ku: ono to více chutná počátečním nekuřákům :-) Manžel je kuřák a taky mu to nic neříká. A vlastně všem kuřáků v okolí :-)

pastel.ka
21. listopadu • 21:50

Dostala jsem jí od syna z Tunisu, ale nemohu tomu přijít na chuť.
Nic mi to neříká, a to jsem kuřák.

Vladstraschna
21. listopadu • 12:54

Nevím nevím. Máme vodní dýmku už pět let. Kouřím se syny jen když se společně sejdeme, což je několikrát týdně. A žádná závislost žádného z nás nepotkala. Pro nás je to spíše obřad při společném posezení.
Rozhodně nemám depku z toho, že bych měla v krabičce poslední cigaretu - čili poslední hrstku tabáku :-)

Doporučujeme

Články odjinud