Kouzelné bambucké máslo

11 komentářů

m
13. července • 15:48

doporucujem pozriet ebay a kupit to maslo minimalne o 50% lacnejsie nez sa predava u nas v obchodoch...

HelenkA
6. května • 19:43

čisté bambucké máslo je skvělé, moje kolegzně v práci používá na ekzémy. Je to bez jakékoli parfemace, bez chemie. Já nedám na něj dopustit, mažu si tím moje loupající se ruce, nehty, suché lokty a kolena, a druhý den jsem hebká...:-)

Ala
14. února • 11:19

Hlavne nechápem, načo si ho kupovať v nejakom inom výrobku, kde je takmer v stopovom množstve (nikde na konci zoznamu ingrediencí na etikete), keď sa dá za pár korún kúpiť čisté bambucké máslo, ešte k tomu v bio kvalite. Dá sa použiť na celé telo, od vlasov až k patám, je parádne a stojí pár korún...Toľko moje skúsenosti=)

leeloo
5. listopadu • 19:44

Bambucké máslo samozřejmě funkční je, ovšem nemůžeme se nechat zmýlit tím, že pokud je na výrobku napsáno, že je s bambuckým máslem, že ho obsahuje dostatečné množství, aby to na naší pokožce bylo patrné. velké množství firem si te´d zakládá na tom, že obsahuje "přírodní oleje a másla", ale neuvádí, že je to zhruba dohromady 1% celého objemu topící se v minerálním oleji. Pak je jasné, že to nebude mít zázračný účinek. Doporučuji výrobky, které mají na etiketě napsaný procentuální podíl daného másla a pokud chci výsledky, nejít pod 10% a i to je kolikrát málo.

Simulka
6. dubna • 19:23

Koupila jsem si od Schaumy tu masku na vlasy s bambukovým máslem. Jak jsem si to tady na diskusi přečetla tak mě to navnadilo tak jsem si říkala, že to zkusím, maska stojí 89 korun to je dobrá cena a 300ml obsah

Kaca
28. března • 13:10

Dovolím si přidat názor. Jednak bambucké máslo není nic nového, jen se v poslední době o něm víc mluví a asi se i víc komerčně využívá. Já osobně na něj nedám dopustit, mám lupénku a krémy s bambuckým máslem jsou jedny z mála nehormonálních (a tudíž nenávykových) prostředků, které projevy nemoci zklidňují. A rozhodně nemůžu říct, že bych snášela cokoli, leckteré značkové a drahé krémy mi nevyhovují...

Maja
25. března • 13:24

vlasovou kůru od Schauma mám a používám, po nepodařené ondulaci mně, dá se říct, zachránila vlasy před zdánlivě nutným ostříháním...já na bambucké máslo nenadávám. Je to možná tady reklama, ale jak se jinak dovědět o nových věcech? A tady ten článek není alespoň vyloženě vlezlá reklama, za což díky...komu se články tohoto typu nelíbí, nemusí je číst. V tv je také spousta nesmyslných pořadů a bezduchých reklam, které mě nezajímají - nedívám se a je po problému :)

Lenča K.
24. března • 23:25

Asi by si měly taky zkušenosti s produkty, které se zde nabízejí, sdělit navzájem čtenářky.Jenže místo toho se tu nadává... Já přípravky s bambuckým máslem docela používám často,vyhovují mi.

KPslunicko
23. března • 22:14

jo je to hloupe ze jde vlastne o reklamu ne o článek..ten bych teda ocenila vic- např.rady odborniku, zkusenost s výrobky...

Jelana
23. března • 12:26

Ty články jsou tady jen o propagaci výrobků... Trapné...

Jennisek
23. března • 12:23

Další marketingový trik. Je tu něco nového a tak to cpou všude. Dneska se dělají i pěny na holení pro ženy s Bambuckým tukem. Jeden čas jsem věřila, že je to snad něco co bude funkční. Omyl. No ale to je věc názoru.

Doporučujeme

Články odjinud