Kouzelné Vánoce s chytrými telefony od Lenovo

Kouzelné Vánoce s chytrými telefony od Lenovo

Vymýšlení vánočních dárků je radost, ale i starost. Bude se vašim nejbližším dárek líbit? Trefíte se jim do vkusu? Jedna věc je jistá, když přijde na hledání perfektního dárku, Lenovo má ve své nabídce na výběr pro každého. Pokud si tedy lámete hlavu s dárky, vsaďte na některý z následujících smartphonů Lenovo.

Řada Lenovo S: záplava parádních funkcí pro tu nej zábavu ve střední cenové kategorii

Tip na zaručený úspěch u nejlepší kamarádky? Překvapte ji s Lenovo S850 - smartphonem, který dostatečně vyjádří její styl. Je jako ona. Štíhlý a úžasně trendy, zkrátka ideální pro všechny ženy, kterým záleží na módě, eleganci a kontaktu s okolím. Plně uspokojí touhu být celé hodiny on-line na sociálních sítích a chatovat s kamarádkami. Sdílené fotografie a videa si pak vaše přítelkyně může vychutnat na špičkovém 5“ HD displeji. Blýskněte se dárkem, který skvěle doladí každý její outfit.

Klepněte pro větší obrázek

Potřebujete spíš něco pro svou drahou polovičku, která se jen tak s něčím nespokojí? Pro všechny pohodové chlápky je tu mužně všestranný smartphone Lenovo S860 s extra dlouhou až 3denní výdrží baterie a trendy designem. Tento stříbrný smartphone s prémiovým vzhledem broušeného hliníku, impozantní výdrží baterie a všemi funkcemi je ultra cool způsob, jak zůstat v kontaktu s partičkou přátel. Zároveň umožňuje užívat si hudbu a videa na maximum, prohlížet web a uchovávat jedinečné zážitky. Váš přítel rozhodně ocení, že bude vždy v centru dění.

Klepněte pro větší obrázek

Lenovo Vibe X2: Stylový multimediální zážitek na špičkové úrovni

Pokud máte ve svém okolí zapáleného lovce těch nej snímků a chcete něco opravdu extra, právě jste našli ideální dárek. Lenovo Vibe X2 se pyšní dvěma špičkovými fotoaparáty, zadním 13Mpx s LED bleskem a předním 5Mpx pro dokonalé selfies, které vyrazí dech i těm nejzkušenějším profíkům. Kromě unikátního rozhraní a funkce pro zkrášlování selfies můžete snímek vytvořit doslova na jedno mrknutí. Eso v rukávu se totiž skrývá ve speciální funkci, díky které automaticky vytvoříte snímek jedním jediným gestem.

Klepněte pro větší obrázek

Tato nová hračka pro dospělé je zároveň pastvou pro oči a díky unikátnímu vrstvenému designu v harmonických tónech zlaté a stříbrné skvěle doladí každý outfit. Elegantní a zároveň bytelně stavěný Lenovo Vibe X2 rozhodně nezapadne v davu a je tak perfektním tipem pro všechny módní maniaky. Osmijádrový procesor True8Core od MediaTek zařídí vyvoleným obdarovaným unikátní multimediální zážitek, a to navíc ve 4G LTE. A pokud je to pořád málo, přihodíme ještě jednu vrstvu. Příslušenství Vibe Xtensions v podobě nacvakávacího obalu poskytne špičkový hi-fi zvuk, který má říz.

Klepněte pro větší obrázek

Kouzlo vánoc tkví v tom, jak dát najevo svým nejbližším, co pro vás znamenají. Jděte na to chytře a nadělte jim to, co si vždy tajně přáli. Vyjádřete vše chytrým telefonem Lenovo a prožijte krásné Vánoce!

Doporučujeme

Články odjinud