Kouzelník Kožíšek zná manželku i děti jen z fotek, teď to chce napravit

Kouzelník Kožíšek zná manželku i děti jen z fotek, teď to chce napravit

Kouzelník Pavel Kožíšek (40) si k Vánocům žádné dárky nepřeje. Po náročné sezóně chce mít jen svatý klid a touží po jediném - užít si své rodiny.

"Žádné tajné přání letos nemám a žádné velké dárky nechci. Protože poslední dobou nejsem kvůli práci prakticky doma, tak se 24. prosince svalím pod stromeček a budu si užívat rodinky. Zvláště tento měsíc znám svoje syny a manželku jen z fotografií a z mobilu," přiznal Kožíšek.

Než o Štědrém dni ulehne pod stromeček, čeká ho sváteční večeře, kterou nachystá manželka.

Lucie s dětmi jedí rybu s bramborovým salátem. Pavel, protože pochází z Podkrkonoší, musí mít zelňačku a jako hlavní chod vinnou klobásu s knedlíkem a se zelím.

V čase předvánočním má iluzionista pracovní frmol. Aby mohl odehrát dvě i tři představení denně, vozí s sebou balíčky léků a nejrůznějších vitaminových preparátů, aby zápřah vydržel.

Letošní novinkou bylo představení pro děti s názvem Kouzelné Vánoce aneb Já nejsem Ježíšek, ale Kožíšek! Šlo o vánoční speciál, kdy si s dětmi hrál na kouzelnické Vánoce.

Na Vánoce připravil kouzelnou pohlednici
Na prosinec pro své fanoušky Kožíšek nachystal na svých internetových stránkách kouzelnickou vánoční pohlednici. Jde o interaktivní e-mailové "kouzlo", které si naprosto snadno a rychle vytvoříte a pošlete je přátelům, rodině nebo kolegům. Sdělíte jim zábavnou formou právě to svoje tajné přání.

Spousta dětí letos pod stromečkem nalezne i nějaké Kožíškovo kouzlo. Vždyť pro všechny příznivce magie český iluzionista připravil celou kouzelnickou kolekci s názvem Moderní magie.

Ta obsahuje dvě sady speciálních kouzelnických karet a exkluzivní limitovanou edici DVD Školy kouzel a magie, která prý nadchne i dospělé.




ČTĚTE TAKÉ:
Podvazkový pás pro muže!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud