Kouzla kadeřníků nadchla porotu i stovky diváků

Kouzla kadeřníků nadchla porotu i stovky diváků

Herečka Bára Kodetová, houslový virtuos Pavel Šporcl, moderátorka a propagátorka zdravého životního stylu Hanka Kynychová, herečka a zpěvačka Světlana Nálepková a vlasová odbornice Monika Jung se sešli v pátek 8. září v pražském Kongresovém centru, aby zasedli v porotě, která posuzovala výsledky soutěže v prodlužování vlasů Korzo Hair Extension 2006: Viva la Diva. První klání tohoto druhu se uskutečnilo v rámci mezinárodního veletrhu kosmetiky a kadeřnictví BeautyExpo a stovky přihlížejících diváků ohromilo tím, k jakým proměnám mohou vcelku obyčejné vlasy dospět během pár hodin pod rukama zručných kadeřnic.

„Dlouhou hřívou se pyšní mnohé známé osobnosti, například Bára Basiková, Kateřina Hrachovcová-Herčíková, Heidi Janků, Gábina Partyšová a mnozí další. Chceme návštěvníkům veletrhu ukázat, že se svými vlasy nemusí trápit, pokud nejsou právě podle jejich představ,“ prohlásila mluvčí soutěže Kristýna Horáková. „Řešení je k vidění právě tady,“ dodala. Vítězný model (vlevo) a tvůrkyně nejúspěšnějšího účesu z pražského salonu Simply Hair

Přesvědčili se o tom i návštěvníci soutěže v Kongresovém centru. Šest předních českých a jeden slovenský kadeřnický salon zde proměnily své modelky v hollywoodské hvězdy šedesátých let s překrásnou hřívou. Přestože rozhodování hvězdné poroty nebylo jednoduché, první místo nakonec získal salon Simply Hair z Prahy, na druhém se umístil extravagantní model Nataši Hradecké z Ostravy a třetí pozici obsadil salon Woman, jehož zástupkyně přijely až z Košic.

„Obdivuji jejich umění. Když jsem viděla, jaké zázraky s vlasy dovedou, uvažuji o tom, že se také svěřím do jejich péče,“ řekla na adresu soutěžících předsedkyně poroty Světlana Nálepková. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud