Kouzlo jablka - mýty, nebo skutečnost?

Kouzlo jablka - mýty, nebo skutečnost?

Ve starověku byla granátová jablka oblíbená a velmi ceněná jako elixír zdraví a krásy. Granátovník, který má pravděpodobně kolébku v Persii, se pěstoval také v Palestině a v Egyptě a postupně se rozšířil do mnoha dalších zemí subtropického pásma.

Jeho bobulovité plody inspirovaly umělce Orientu, staly se předlohou řezbářských ozdob čínských chrámů, mluví se o nich nejen ve starých řeckých bájích, ale i ve Starém zákoně a v náboženských spisech islámu.









Granátové jablko - regenerační olej

Olej je určen k ošetření celého těla, zvláště po koupeli či sprchování. Intenzivně regeneruje pokožku, podporuje její elasticitu a pevnost a napomáhá obnově buněk. Přírodní éterické oleje ze santalového dřeva, davany a červeného pomeranče dodávají oleji smyslně ženskou vůni. Olej se vtírá do ještě vlhké pokožky. Jeho účinky jsou posíleny v kombinaci se sprchovým krémem téže řady.

Granátové jablko - regenerační krém na ruce

Krém je určen k ochraně pokožky rukou a k její regeneraci. Jeho pravidelné používání zabraňuje vzniku pigmentových skvrn a dalším projevům stárnutí kůže. Dobře se vstřebává, nezanechává mastný film, příjemně voní a pokožka je po něm vláčná a hladká. Aplikuje se i několikrát denně.

Granátové jablko - sprchový krém

Kromě obzvlášť šetrného mytí pomocí jemných cukerných tenzidů chrání kůži celého těla před ztrátou vlhkosti a regeneruje pokožku už během sprchování. Tento účinek je vhodné posílit následnou aplikací regeneračního oleje téže řady. Přípravek má příjemnou smyslně ženskou vůni.



ČTĚTE TAKÉ:

Letní trendy v manikúře

Doporučujeme

Články odjinud