Kouzlo uniformy

Kouzlo uniformy

Nepotřebujete zbrojní pas k tomu, abyste na konkurentky vytáhla těžký kalibr. Vystačíte si s několika kousky military looku, které možná dřímou už léta ve vašem šatníku.

Když si princ Harry z Walesu (26) oblékne vojenskou uniformu, stane se z pihovatého výrostka rázem důstojný muž, před kterým by zasalutoval i generál. Princ Harry obléká uniformu pouze při zvláštních příležitostech, když reprezentuje na veřejnosti svou královskou rodinu. Kouzlu uniformy propadl v době, kdy tajně sloužil v Afganistánu. Harry strávil v bojích s islamisty deset týdnů, velel přitom jedné z britských jednotek mezinárodních sil. Po celou dobu o jeho nasazení věděla jen významná světová média, která výměnou za exkluzivní rozhovory celou misi držela v tajnosti. Když se přítomnost následníka britského trůnu v Afghánistánu prozradila, byl z boje rychle stažen kvůli vysokým bezpečnostním rizikům pro něj, jako člena královské rodiny, i jeho okolí.

Zato královna rhytm and blues Rihanna (22) nosí maskáče, bagančata či kšiltovky z jiných důvodů. Představují pro ni způsob, jak dostat do pozoru armádu konkurentek v sexyminišatech bez fantazie.


Výcvikový tábor

Military trend se vrací už několikátou sezónu, tentokrát převládají pouze určité prvky, jako dvouřadé kabátky se stojáčkem připomínající carské uniformy, tříčtvrteční kalhoty v tlumených zelených nebo šedých tónech, či šněrovací kozačky na vysokém podpatku, které působí neuvěřitelně žensky. Úspěšný nálet na módní mola provedla vojenská letka a vnesla na ně krátké kožené bundy s kožíškem ve stylu legendární průkopnice létání Amelie Earhart. Její šatník nepřestává světové návrháře inspirovat, hitem luxusní značky Hermes se stala kožená letecká kukla, ve které se nechala Amelia zvěčnit na jednom ze svých nejslavnějších portrétů. Ale pozor! Kouzlo aktualizovaného military looku nespočívá v tom, že se proměníte ve velitelku ozbrojených sil oděnou od hlavy až k patě do zelené uniformy. Jednotlivé kousky skvěle vyniknou v kontrastu s něžnými materiály jako šifón či krajka, modelky si oblíbily kombinaci romantických květovaných šatů s koženým bombrem nebo khaki kombinézy přepásané širokým páskem.





ČTĚTE TAKÉ:
Jaká je ideální partnerka pro muže?







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud