Simona se po finálovém večeru dojetím rozplakala Zdroj: Profimedia.cz

Simona se po finálovém večeru dojetím rozplakala Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Simona mezi finalistkami Zdroj: Profimedia.cz
Simona se třemi nejlepšími- vítězka Kateřina Kozlová vpravo nakonci.. Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Krainová na mole ve spodním prádle. I ve 40 letech se může měřit s mladšími

Modelka Simona Krainová se stala ředitelkou a tváří projektu Czechoslovak TopModel. Soutěž agentury Czechoslovak Models má za cíl nalézt nové tváře pro modeling. Na finálovém galavečeru se na mole kromě finalistek předvedla i samotná Simona, která mezi o generaci mladšími kolegyněmi jen zářila.

Finále prvního ročníku této soutěže se konalo v centru současného umění Dox. Představilo se tu dvanáct nejkrásnějších dívek, které uspěly v regionálních castinzích, kterými prošlo celkem sedm set dívek z České a Slovenské republiky. Dívky v rámci finále hodnotila zahraniční porota složená ze zástupců významných modelingových agentur z celého světa.

„Náš projekt je jedinečný v tom, že nehledáme jednu vítězku, chceme nalézt minimálně dvanáct zajímavých tváří pro nejrůznější trhy a nejrůznější zakázky. Navíc dívky nebudou vázány na jednu zahraniční agenturu, nebo síť agentur, ale budou moci nastartovat svou kariéru právě na tom trhu, který je vzhledem k jejich typu a ambicím nejvhodnější,” prozradila Simona Krainová na tiskové konferenci ještě před zahájením soutěže.

Velkým překvapením slavnostního večera byla přehlídka, na které se objevila i samotná Simona. Máma dvou dětí ukázala, že i mezi mladičkými holkami se nemá za co stydět. Po mole se procházela stále jako profesionálka. Přesto přiznala, že se ve spodním prádle dobře necítila.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Udělala jsem výjimku a nechala jsem se od holek ukecat, ale mám soudnost. Na mole ve spodním prádle mě už asi neuvidíte," přiznala pro Blesk Simona, která chce i po finále pomáhat dívkám nastartovat jejich vysněnou kariéru.

První ročník Czechoslovak TopModel nakonec vyhrála teprve třináctiletá dívka Kateřina Kazlová z Jihlavy. Ta díky sponzorům dostala i hodnotné dary. Mimo jiné roční bydlení v Praze zdarma nebo luxusní hodinky osázené 86 diamanty.

Doporučujeme

Články odjinud