5
Fotogalerie

Královna kritizovala Kate

Britská královna prý není spokojená s mírou angažovanosti Kate, vévodkyně z Cambridge. Královna se prý o ženě svého vnuka začala vyjadřovat hanlivě, je prý příliš hloupá, líná a marnivá.

"Královna má plný kalendář schůzek, Kate nikoliv," citovalo americké vydání časopisu In Touche nejmenovaný zdroj blízký královské rodině. Zatímco 85letá královna se zúčastnila za rok 170 akcí a schůzek, Kate si jich naplánovala pouze 35.

Také marnivost vévodkyně údajně královnu zlobí. Prý utrácí příliš mnoho peněz za svůj vzhled, za výdaje na vlasy, klenoty a doplňky, což královna vnímá jako plýtvání. Královna se prý také údajně pohoršuje nad Katiným vzděláním. Neměla pochopení pro to, když Kate na jisté výstavě nevěděla, že Fabergého vejce se již nevyrábějí.

Královna Alžběta II., Camilla, vévodkyně z Cornwallu a Kate, vévodkyně z Cambridge

19.3. bude královna manželku svého vnuka sledovat ostřížím zrakem. Ten den bude mít Kate svou první veřejnou řeč. Tu pronese při příležitosti otevření dětského hospicu Treehouse, kde zasadí i strom. Hospic bude provozovat jedna z vévodkyniných charitativních organizací v oblasti Suffolku a Essexu.

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

Doporučujeme

Články odjinud