Krása drahokamů

Krása drahokamů

Obdivujete krásu drahých kamenů a zároveň nade vše oceňujete originalitu a jedinečnost? Pak jste právě Vy tou nejlepší adeptkou na návštěvu klenotnictví, kde si můžete nechat vytvořit šperky dle svého gusta a zároveň budete nosit opravdový originál.

Vyhlášené pražské klenotnictví Carollinum si své zákazníky opravdu hýčká. Vedle úchvatných kolekcí věhlasných značek jako Chopard, Rolex, Bulgari či Piaget, od kterých v tomto elegantním obchodě najdete luxusní dámské a pánské hodinky a nádherné šperky, se zde můžete pokochat originální linií vytvořenou právě pro Carollinum. Tímto však třpytivé novinky nekončí. Pokud si ze širokého výběru nevyberete, máte možnost nechat si vytvořit šperky na míru dle svého vkusu a osobního stylu. Tento unikátní servis poskytuje butik ve spolupráci s mladou talentovanou návrhářkou šperků Markétou Mitrovou.

„Šperk by měl být radost a potěcha, ať už jako dárek sobě anebo i jinému. Každá žena by měla mít svůj vlastní šperk, takový, se kterým se může ztotožnit a který ji bude těšit,“ říká hlavní designérka šperků Carollinum Markéta Mitrová.

Kolekce Carollinum klade velký důraz na krásu přírodních kamenů v čele s růženínem, topazem, ametystem, záhnědou a citrínem. Nezávisle na slepém kopírováním módních trendů v sobě linie odráží jedinečnost jednotlivých kamenů. Decentní linie a až minimalistické užití kovu dělá s této kolekce jedinečnou záležitost.

V hlavní rolí zde uvidíte jeden nádherný drahý kámen vedle druhého. Záplava pokožce lahodících odstínů vás rozhodně nenechají chladnou. Již při prvním pohledu propadnete jejich tajemnému kouzlu a na druhý pohled pocítíte nutkavou touhu se jimi ozdobit.

Pokud si však nevyberete z již zhotovených luxusních kousků z drahokamů, bílého, žlutého či růžového zlata, nemusíte odcházet s prázdnou. Klenotnictví nabízí vypracování návrhu a zhotovení šperku podle individuálního přání zákazníka.

Foto: archiv Carollinum

Doporučujeme

Články odjinud