Krása na dosah

Krása na dosah

Tropické teploty potěší duši, ale s krásou a svěžestí mohou pěkně „zatočit“. Abyste přečkala parné léto v plné kráse a svěžesti, vezměte si k ruce nejnovější kosmetické přípravky, se kterými zazáříte stejně jako slunce na mořské pláži.

Chutné barvičky Řekne-li se Lancome, každému se vybaví moře fantastických barviček a kelímky se zázračnými krémy. Každá novinka této francouzské kosmetiky je vlastně malou revolucí v kosmetice. Výjimkou není ani nová kolekce líčidel Juicy. Co je na nich jiného? Především krásně voní! Sáhnete-li po rtěnce v barvě malin, budou vaše rty také tak vonět. A takhle lak na nehty kiwi, pomeranč nebo žvýkačka? Skvělou vychytávkou je Juicy Crayon – lesk na rty ve formě tužky.

Hra s pocity V létě, více než kdy jindy, trávíme hodně času ve vodě. Ať už si užíváte u moře či bazénu, nebo hledáte osvěžení po dlouhém dni, sprcha vás prostě nemine. Pro dobrou náladu, šetrnou péči a záplavu příjemných vůní si vychutnejte s novou řadou Senses od Avonu. Na nabídce najdete 4 variace sprchových gelů, tekutých mýdel a tělových mlék a to vše za více než skvělou cenu. Jemná a šetrná mýdla Senses můžete používat několikrát za den, nevysušují a doplníte-li je o tělové mléko se stejných aroma, dodáte pokožce tolik potřebnou hydrataci. Ať už je rozhodnete pro Fantastic Day, My Moment, Get ready či Re-charge, vyberete si správně. Brzy se můžete těšit také na pěny do koupele.

Nekonečná jemnost Léto si žádá jemné barvy v líčení a tak přináší Max Factor novou paletu odstínů mimořádně odolné rtěnky Lipfinity EverLites. 15 jemných barev ohromují především tím, jak dlouho na rtech vydrží – až 10 hodin! Není proto divu, že se bez tohoto zázraku neobejdou ani maskéři filmových hvězd. Jedinečné vlastnosti dvoufázové rtěnky si na vlastní kůži vyzkoušely hvězdy filmového trháku Úsměv Mony Lisy a jejich maskér na ni nedá dopustit. Rtěnka se snadno nanáší pěnovým aplikátorem, stačí velmi malé množství a výsledek je naprosto dokonalý. Ochranná vrstva Top Coat dodá lesk a hydrataci během dne.

Mládí vpřed Mladá pleť potřebuje velmi jemnou a zároveň účinnou péči, která viditelně redukuje lesk pleti a předchází vzniku nečistot. Proto byla vyvinuta nová řada péče o mladou pleť Nivea Visage Young. Nová řada s mořskými minerály představuje optimální péči pro normální až smíšenou pleť. Čtyři vzájemně se doplňující výrobky redukují lesk, předchází vzniku nečistot a udržují rovnováhu mladé a neklidné pleti. Samozřejmostí je, že produkty řady Young neucpávají póry. Prostě péče ušitá na míru pro mladou generaci.

Zázrak na počkání K základní péči o pleť by měla patřit také vhodná maska na obličej. Jednou za týden si každá žena najde klidnou čtvrthodinku na odpočinek a dokonalou relaxaci, k níž se maska na obličej skvěle hodí a také více podpoříte její účinky. S praktickou novinkou přichází Garnier – masky na jedno použití v malém sáčku se dvěma dávkami. Už žádné vysychání drahocenné kosmetiky, žádná obrovská balení, která spíše překážejí. V nabídce najdete vhodnou variantu na každou pleť. Za zmínku stojí především samohřejivá Pure a Lift s výtažky z třešní pro mladistvý vzhled a hladkou, napnutou pokožku.

Tekuté zlato Posledním hitem české kosmetiky Dermacol jsou tělová mléka s beta-karotenem. Obsahují totiž rozjasňující třpytky, které rozzáří sluncem políbenou pokožku a zdůrazní její krásu a barvu. Díky bylinným výtažkům a vitaminovému koktejlu A a E mléko dokonale o pokožku těla pečuje a regeneruje. Glamour Sheen Body Milk umí zvýraznit a prodloužit opálení, třpytky odrážejí světlo a pokožka vypadá skutečně přitažlivě. Emulze se snadno vstřebává a zanechává po sobě osvěžující vůni tropického ovoce. Na trhu jsou dva odstíny – Gold a Bronze.

Moře hydratace Toužíte po hladné a pružné pleti a stále se vám nedaří? Problém bude ve vodě, pokožka totiž může ztrácet vodu, dehydrovat se a přecitlivět. Odpovědí na tyto problémy je Thermal Fix od Vichy s aktivní látkou Filladynem, která aktivuje hydrolapače v pleti. Ty zachycují vodu ve spodní vrstvě kůže a fixují ji ve vrchní vrstvě. Takže konce suché tváři s vráskami a drsným povrchem.

Bohaté řasy Snem každé ženy jsou dlouhé a bohaté řasy. Ne každá má však to štěstí, že by se s nimi narodila. Proto přicházejí ke slovu řasenky s rafinovanými kartáčky, které řasy zhušťují a protahují do nekonečných dálek. Hledáte-li stále tu pravou, vyzkoušejte novou Boosting Mascaru od Manhattan. Revoluční kartáček nejprve i ty nejdrobnější řasy obalí a zajistí tak jejich objem, druhým tahem oddělí, prodlouží a natočí řasy. Výsledek se skutečně dá jen stěží přehlédnout. Na výběr máte klasickou i voděodolnou variantu.

Bez komplexů Hladké, pevné tělo bez celulitidy. Zní vám to jako rajská hudba? Aby ne. S revoluční řadou tělové kosmetiky Givenchy No Complex máte skutečně šanci zbavit se všech komplexů, které ze svého těla máte. Zpevňující a vypínací sérum na prsa jemnou pokožku vyhlazuje, hydratuje a zpevňuje. Tělový krém pro hýždě a stehna zpevňuje, zužuje obvod stehen a zbavuje pozadí neestetických dolíčků. Tvarující a zpevňující mléko pro pas a břicho stimuluje odbourání tukových buněk a Revitalizující a zjemňující tělová mlha hydratuje a osvěžuje pokožku celého těla, která se stává krásně hladnou a jemnou na dotek.

autor:Simona foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud