Krásky s handicapem? To je MISS Golf 2012!

Krásky s handicapem? To je MISS Golf 2012!

Golfisté znají jméno své nové MISS! Stala se jí 26 letá studentka Kateřina Částková s handicapem 54. Její míry výška 180 cm, 86-62-89. V pořadí již 12. ročníkem soutěže, jejíž vyhlášení se konalo opět v Divadle Hybernia, provázel zpěvák, moderátor, ale také nadšený golfista Ondřej Hejma, který soutěž uváděl s humorem sobě vlastním.

Lucie Borhyová a vítězky

Do soutěže se mohla zapsat každá dívka, která se prokázala zájmem o golf a současně svou krásou, osobním kouzlem, vtipem a inteligencí. Soutěžilo se ve třech disciplínách. Aby děvčata prokázala, že opravdu ovládají umění golfu, musela předvést taneční vystoupení s prvky golfu. Krásky se také předvedly v noblesních večerních šatech. Na co se muži, kteří tentokrát byli v hledišti v převaze, nejvíce těšili, byla promenáda v plavkách, která odhalila půvabné křivky soutěžících dívek.

Kateřina Částková: "Je to úžasný, skvělý pocit, mít na hlavě tuto korunku. Už jako malá holčička jsem si přála stát se princeznou, takže se mi teď vlastně splnil můj dětský sen. Jsem vážně hrozně šťastná a chci to jít hned oslavit a užívat si téhle chvíle," říká čerstvá Miss Golf 2012.

Lucie Borhyová, která byla až do letošního ročníku pravidelným členem poroty, přišla letos až na vyhlášení finále, kam přiběhla rovnou po odvysílání televizních novin.

„Při prvním ročníku soutěže jsem byla oslovena, abych se stala jednou ze soutěžících. Já to tenkrát s díky odmítla, protože jsem v tu dobu byla už známá z televizních novin a byla bych oproti ostatním ve výhodě. To mi přišlo nefér. V tu chvíli mi bylo nabídnuto místo v porotě, ve které zasedám vždy kromě jednoho ročníku, kdy jsem rodila.

Sama léta hraju golf a v tomto prostředí jsem mezi svými přáteli a cítím se jako doma,“ říká Lucie Borhyová a dodává: „Je krásné sledovat, jak je Miss Golf každým rokem na vyšší úrovni a jak se z ní stala opravdu prestižní soutěž.“

Výsledky: Miss Golf 2012 – Kateřina Částková, 1. vice miss Hana Márová, 2. vice miss Radka Skácelová, miss sympatie – Hana Márová, miss fotogenie Juliana Havel

Foto: Miss Golf 2012

Doporučujeme

Články odjinud