Krásné rty

Krásné rty

Spoustu let zažívaly rtěnky jakousi krizi, neboť je na plné čáře převálcovaly nejrůznější lesky na rty. Ovšem se vší tou průhledností je nyní konec. Rtěnka se vrací v plné své kráse a síle na výslunní, kam po právu patří. Nejnovější líčidla pro neodolatelná ústa vám představujeme právě nyní.

Estée Lauder tento podzim přináší celou řadu báječných novinek pro krásné a svůdné rty. První z nich je tuhý lesk Pure Color Gloss Stick, ten představuje skutečnou revoluci v líčení. Jeho lehká a krémová textura pusu rozzáří a bohaté složení se průběžně vstřebává a poskytuje potřebnou péči. Jedinečná 3D optická technologie využívající perly a koktejl mikro jemných reflexních perel obsažené v dodávají rtům plný objem, takže vypadají plnější a více sexy. Příznivý vliv krémové báze na objem rtů ještě doplňuje příjemná charakteristická složka podporující plnost Maxi-Lip, která se s dlouhodobým používáním stará o to, aby rty vypadaly stále plné.

Cena: 690 korun

Další inovací jsou jemné konturovací tužky na rty s obsahem kyseliny hyaluronové, známé především z krémů proti vráskách. Jelikož se první vrásky objevují často kolem rtů, má tato složku rozhodně svůj smysl. Konturka Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil od Estée Lauder kombinující všechny výhody luxusní konturky s přínosy, jež poskytuje dlouhotrvající složení, Vaše rty dokonale obkreslí a ochrání Vaši rtěnku svou dlouhotrvající a stálou barvou, která vydrží až 12 hodin. Díky dobře strukturované konzistenci špičky je zaručena profesionální kontrola, preciznost a stálost, jež vydrží, a konturka bude vypadat po celou dobu nošení, jako byste ji právě aplikovala.

Cena: 490 korun

Svůdné, hebké ženské rty jsou klenotem, o který je potřeba se podělit a zdůrazňovat jej elegantním a vkusným způsobem. Jednou z cest je třpytivý závoj, do kterého svou pusu zahalíte. Diamantový lesk se jí může dostat díky třpytivé edici lesků a rtěnek Wanted Stellars značky Helena Rubinstein. Jednotlivé odstíny dostaly pořánou dávku hvězdného prachu, který zaručuje bezpočet odlesků a nekonečný třpyt. Vysoce reflektivní film nabízí vyšší index lomu světla než u klasických lesků, tím pádem dává plně vyniknout barvám.

Cena: 870 korun (rtěnka), 810 korun (lesk)

Max Factor před lety uvedl nejodolnější rtěnku, která kdy spatřila světlo světa a tuto pozici si stále drží. Nově přicházejí na trh odstíny tvořící speciální edici Essential Catwalk Colours. „Lipfinity Essential Catwalk Colours jsou ideálním pomocníkem, když chcete mít hezky nalíčené rty a zároveň víte, že vás čeká náročný den, kdy běžná rtěnka prostě neobstojí. Nové odstíny navíc budou slušet každému typu, lichotí odstínu vaší pleti a zároveň se na ně můžete spolehnout, že se vám je podaří sladit snad se vším, co máte v šatníku. Navíc jsou rty s jejich pomocí hydratované a vydrží beze změny většinu dne, aniž byste je pořád musela kontrolovat v příručním zrcátku. Jednoduchá aplikace a skvělý výběr odstínů z nich dělají bezesporu „módní ikonu“, představuje novinku umělecká vizážistka Pat McGrath.

Cena: 399 korun

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud