Krásné rty

14 komentářů

ben3
26. srpna • 15:38

Děkuji Michalovi nebo ostatním spolupracovníkům za vymazání těch nesmyslných příspěvků. VIZ můj příspěvek níže byl určen těm co neumí asi česky.

Juli@ ♪♪
24. srpna • 10:01

Dobrý!!!

ben3
22. srpna • 19:43

Je vidět, že blbci se najdou všude, ach jo.Nemám ráda stahující rtěnky, které vysušují rty. V létě jsou lepší lesky.

GoldenFish
21. srpna • 15:15

to Hermina: Asi si tuzkou tu konturu neumim namalovat, nebo mam proste krivou pusu:)))) ale vzdycky to vypadalo divne, i uplne jemny odstin. Ale ja si dost maluju oci a jsem i jinak prirodne vyrazny typ, tak zase rty nechavam nalicene jen tim barevnym leskem a je mi uplne jedno kdyz kvuli tomu budu nektery rok out:))))

pjaja
20. srpna • 20:31

Hermina: lesky na rty drží dobře a nelepí jen chce koupit kvalitní a ne nějaký šunt.

Hermina
19. srpna • 22:12

GoldenFish: tak rtěnka nemusí bejt vždycky výrazná ... může bejt klidně v barvě rtů nebo blízko ... a když k tomu použiješ tužku v barvě rtů, tak je úplně nenápadná, akorát krásně dokoriguje to, co se přírodě tak docela nepovedlo ;-)

GoldenFish
19. srpna • 17:43

Presne tak Hermino, na nejake trendy taky kaslu. Ja zase uprednostnuji lesky, protoze vim, ze kdyz si na sebe dam vyraznou rtenku, nebo jeste k tomu konturku, tak budu vypadat jak od kolotocu.
Bohuzel vetsinou kdyz najdu nejaky co se mi libi, tak ho v ramci "obnovy a sledovani trendu" prestanou vyrabet:)))

Hermina
19. srpna • 15:06

myslim, že v tomhle ohledu jsou nějaký trendy stejně tak trochu nanic ... stejně si každá ženská na sebe nahodí to, co jí vyhovuje a v čem se cejtí dobře ... kolikrát už tady bylo na zimu v trendu klasický líčení s tekutou linkou a rudou rtěnkou ... a kolik bab v tom kdo na ulici potkal? ... já osobně rtěnky miluju a nesnášim lesky, takže se může nosit nahoru dolu co chce, stejně budu nosit rtěnku ... na rozdíl od lesku drží na rtech (nezmizí během dvaceti minut), dělá krásnej tvar rtů a nelepí

gloriam
18. srpna • 11:01

ahojky, tak já používám momentálně lesk od Dermakolu, má božský odstín a jsem s ním maximalně spokojená, jinak můžu vřele doporučit namazat si každý večer pusu troškou medu a nechat ho vstřebat, pak budete mít rty, které rtěnku ani nepotřebují

Lea
18. srpna • 10:08

Já si myslím, že stejně je nejpřirozenější lesk na rty a taky nemá žádné příchutě. Zkusila jsem nějakou rtěnku a ta mi při pití hrozně vadila, protože byla nějaká hořká, já osobně dávám přednost lesku na rty. Mě vyhovuje.

jesky
17. srpna • 22:06

Tak se teda take musim pripojit, ze ta Lipfinity je uplne na nic. Jako mozna prvnich par chvil je dobra a drzi, ale pak se zacne tak nejak drolit, jak pise ovci.babicka. Hlavne pak u vnitri casti rtu, kde se rty nejvice olizuji. A na rtech to vypada jeste hur nez kdyby zadna rtenka nebyla. Kdyz si to natru trochu tim leskem, tak je to trochu lepsi, ale ne moc a jen na chvili. Mam doma 2 odstiny a stejne to vubec nepouzivam. Skoda penez!!! :-(

ovčí.babička
17. srpna • 12:43

dodatek-ten vrchní lesk za chvilinku dojde a pak zbyde jen samotná barva,která je bez toho lesku nenositelná.

Tessinka1
17. srpna • 11:44

nevím, rtěnku jsem už neměla pár let, teď používám lesky :)

ovčí.babička
17. srpna • 11:00

tedy Lipfinity jsem měla několik odstínů. Není to zas tak levná záležitost,za chvilinku vrchní lesk Pak jsem narazila na Perfect Wear-voděodolný lesk od Avonu a musím říct,že ten je mnohem lepší,déle vydrží,neloupe se ze rtů jako Lipfinity a je mnohem levnější.

Doporučujeme

Články odjinud