Kreativní business šatník

Kreativní business šatník

Vytvořit si kvalitní šatník do kanceláře se může zdát jako jednoduchá záležitost. Přece mi stačí dva kostýmy, řeknete si. Ano, ale nezačnou vás brzo nudit? Nechte si inspirovat posledními trendy a využijte je ve svůj prospěch. Snadno a rychle přetvoříte stávající, lehce okoukaný, šatník v kreativní a supermoderní garderóbu. A postup v kariéře není vyloučen.

Jednoduchá elegance

Existují zaměstnání a posty, na kterých moc kreativity a aktuálních módních výstřelků zdánlivě nevyužijete. Musíte působit seriózně za každých okolností. Což ovšem neznamená nudně a všedně. Vybírejte si nejkvalitnější materiály, investice se rozhodně vyplatí, zvolte si barevnou paletu, která dokonale ladí s vaší pletí a vlasy. Hnědý kostýmek z kašmíru užijete několik sezón, a co teprve černé šaty s decentním rozparkem? Ty stačí doladit jemným koženým páskem či pro změnu kontrastním rolákem a parádními kozačkami. Bát se nemusíte ani světlých barev jako je bílá a smetanová.

Vybarvené kabáty

V ulicích měst jsou s příchodem nízkých teplot vidět zpravidla jen dvě barvy – černá a béžová. Nebojte se vystoupit z davu a pořiďte si kabát v některém z výrazných či pastelových tónů. Rudá, starorůžová, fialková, zelená či modrá dodají novou dimenzi do vašeho šatníku a rozhodně z vás nebude šedá myška.

Mašlování

Mašle a stuhy se staly velkým hitem zimní sezóny, který přetrvá i do dalšího období. Ukažte, že se v trendech vyznáte a ozdobte své šaty či sáčko mašlí a uvidíte, jak snadno se dají kousky vaší stávající garderóby oživit a dodat jim zcela nový vzhled. Klasický kostým jednoduše přepásejte saténovou stuhou, místo pásku použijte širokou mašli v podobném tónu saka. Džinový komplet povýšíte na super módní záležitost kožešinovým límcem se kontrastní stuhou.

Růžové trendy

Kolik jen odstínů růžové můžete najít?! Velmi ženská barva zažívá velký boom. Ale nemusíte se obávat, že budete vypadat jako sladký bonbónek, záleží na vybraném tónu a jak je použijete. Pamatujte, čím ostřejší barva, tím jednodušší střih. Top ve fuchsiové báječně oživí celý look, kostým se vzorem kohoutí stopy vám budou všechny kolegyně tiše závidět. V jednoduchých úpletových šatech doplněných černými doplňky budete okouzlovat na každém kroku. Nebojte se barev a zvítězíte na plné čáře.

Kreativní záležitost

Kouzlo dokonale oblečené ženy nespočívá v posledních trendech, které na sebe navěsí bezmyšlenkovitě. Naopak kreativní žena přemýšlí, jak kombinovat a upoutat pozornost třeba i jediným detailem. Výrazný vzor košile, netradiční materiál či neočekávaná kombinace zlatého saténu a semišového saka, v tom tkví tajemství moderní garderóby. Pohrajte si a odvažte se, trocha usilí se vám bohatě vyplatí.

autor: Simona Foto: victoriassecret.com

Doporučujeme

Články odjinud