Krém proti času

10 komentářů

renaaat
4. července • 18:36

ahoj holky... tak kámoška má úžasnou zkušenost s masážemi na omlazení obličeje.. i já jsem s ní pak zašla na luxusní masáž.a eště sme dostaly jako dárek navíc masáž hlavy a čokoládovou masku na dekolt... mrkněte na http://www.zlutaraketa.cz/zeny,10,4.html fakt doporučuji:) renata

KvetinkaKatinka
2. července • 20:04

bacha aby,se z vás nestaly mimina z těch omlazujících krémů.Jinak já používám happyderm od Loréal,ale nejde pod make-up.

Novotňásci
16. června • 21:43

jesky: jo tak to je problém.V lékárnách bývají proškolené.Na netu zajisté také najdeš nějakou poradkyni, ale pozor na Avonky a Oriflamky.Ty nejsou proškolené odbornými kosmetičkami či vizážisty. Oni se zaměřují zejména na kvantitu prodeje,ale ne na kvalitu. Oriflame tedy je víc na kvalitě,ale Avon to je děs a běs poté co najeli na ty reklamy v televizi.Ono je to dáno i systémem MLM.Tento systém je nastaven na výrobce - prodejce - zákazník.Nebo ještě lépe výrobce - koncový zákazník. Tento systém se snaží co nejvíce ušetřit kapsu koncového zákazníka. Pokud se do toho míchá reklama tak se výrobek zdražuje nebo se u něho snižuje kvalita, ale cena zůstává.Takže pokud víš,že je něco MLM a má to masivní reklamu v mediích tak ruce pryč.Protože je to buď předražené nebo nekvalitní nebo obojí.

jesky
16. června • 9:54

lidkatrideti: diky za odpoved, hned jsem malinko chytrejsi :-)
A s tim, ze mam jit priste tam, kde mi umi poradit, nevim jestli bych vubec mela kam jit. Tady u nas jsou vetsinou jeno drogerie, jsme male mesto :-( A v drogerkach vetsinou neni nejak specialne skoleny personal. Alespon o tom nevim...

Novotňásci
16. června • 8:03

jesky: Je, sérum se používá pod krém,protože v sobě nemá hydratační složky jen vitaminy v koncentrované podobě. A když ti nebyly v krámě schopné poradit tak jsi měla jít tam kde jsou vyškolené a poradit umí.

jesky
15. června • 22:48

Muzete nekdo poradit? Asi uz jdu sice s krizkem po funuse, ale i tak by me to zajimalo. Koupila jsem si asi pred tydnem Loreal Derma Genesis. Ale ne krem, ale serum. Celkem jsem vahala, v drogerii mi bohuzel k tomu nikdo nemohl nic rict. Nakonec jsem si vzala serum. Tak jsem si rikala, ze je to mozna "ucinnejsi" nez krem. Samozrejme necekam extra zazraky, ale co myslite? Je rozdil mezi serem a kreme az tak zasadni? Diky za nazory

Anežka
15. června • 21:26

Tedy kvalita se nedá upřít,ale ty ceny.Já kupuji za ty ceny celou péči o pleť všech pět kroků (čištění,masku,tonikum,krém i make-up)ve stejné kvalitě a ještě mi zbude na stíny nebo řasenku. A mám k tomu stálou péči kosmetické poradkyně zdarma.I líčit mne naučila.

J.aa.
15. června • 14:47

Magnezia:vyzkoušeno mám už dávno, chci buď La Prairie nebo Chanel. A cenu znám nebojte.

Magnezia
15. června • 14:14

J.aa.: To si ani nevyzkoušíte vzorek,jak ho bude pleť snášet? Ten krém je velice drahý.

J.aa.
15. června • 7:35

Naprostá pecka, rozhoduji se už asi týden jaký krém si mám koupit a konečně tady našla inspiraci. La Prairie nakonec vyhrálo. Jupí!

Doporučujeme

Články odjinud