Křišťálová Lupa 2010: Hlasování se blíží do finále!

Křišťálová Lupa 2010: Hlasování se blíží do finále!

Máte šanci poslední týden hlasovat pro vaši Dámu.cz v anketě Křišťálová Lupa 2010 a vyhrát! Můžete nominovat to nejlepší z českého Internetu v jedenácti kategoriích. Ty nejoblíbenější projekty a služby pak postoupí do finálního hlasování. A ani vy nepřijdete zkrátka. Hlasující mají příležitost vyhrát mobilní telefon Nokia N97 mini!

http://www.dama.cz/2010/8/lupa_dama.jpg" />

Své tipy do ankety Křišťálová Lupa 2010 - Cena českého Internetu můžete posílat prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.kristalova-lupa.cz/nominace/, a to až do úterý 31. srpna 2010.

Poté tým složený z odborných novinářů, publicistů a bloggerů vybere nejčastěji nominované projekty a služby českého internetu a ty pak budou zařazeny do finálního hlasování veřejnosti.

Všichni hlasující, kteří se zapojí do nominační fáze, budou zařazeni do slosování o ceny, které poskytli partneři a pořadatel ankety server Lupa.cz. Hlavní výhrou je mobilní telefon Nokia N97 mini, mezi dalšími cenami je například vstup na slavnostní vyhlášení ankety, které se uskuteční 25. listopadu 2010 v Divadle Archa.

Večerem bude provázet již podruhé Tomáš Hanák a hosté se kromě skvělého moderátora, mohou těšit i na vystoupení skupiny Vltava.


Pro úspěšné hlasování a zařazení do losování o mobilní telefon Nokia N97 mini není nutné vyplnit všechny kategorie. Stačí hlasovat pouze pro vaši Dámu.cz.

http://www.dama.cz/2010/8/lupa_dama.jpg" />

Doporučujeme

Články odjinud