Kristin Davisová: Sex ve městě 2 bude "větší síla" než jednička

Kristin Davisová: Sex ve městě 2 bude "větší síla" než jednička

Kristin Davisová (44) tvrdí, že nový film Sex ve městě bude mít ještě "větší sílu" než první film z roku 2008. "Sex ve městě 2 je jako ‚hustá polévka'," říká představitelka Charlotty.

Čtyřiačtyřicetiletá herečka, která se ujala role roztomilé obchodnice s uměním Charlotte York Goldenblattové ve známém televizním seriálu Sex ve městě, po kterém následně vznikl i stejnojmenný film, promluvila o scénáři jeho pokračování. Vedení do něj údajně "nacpalo" tolik dramatických zápletek, že film bude mít "větší sílu", než ten první.

"Tenhle nebude tak dlouhý. Je jako zahuštěná polévka. Je jiný, dobrodružnější a vydatnější, a svou roli tam hraje i filmová hudba," řekla Davisová pro televizní kanál MTV.

Kristin, která patří ke čtveřici žen v "nejlepších letech", kde vedle ní září i Sarah Jessica Parkerová, Kim Catrallová a Cynthia Nixonová, také prozradila, že obsazení herci momentálně úmorně pracují na dokončení filmu.

"Minulý týden jsme natáčeli v noci a stejně intenzivně i dva týdny předtím. Celou noc. Nenatáčeli jsme noční scény, ale tolik hodin jsme potřebovali, abychom dokončili některé věci… Až se bude film promítat, pochopíte, o čem mluvím. Teď vám to nemůžu říct. Možná jen to, že jde o ohromné scény i se stovkami lidí, kteří se na nich podíleli!" vysvětlila Davisová. Jak dodala, že "ve dvojce není tolik kostýmů, jako jich bylo v prvním filmu".

Sex ve městě 2 by měl do českých kin přijít v červnu 2010.

Doporučujeme

Články odjinud