Kristina Kloubková: Nebude stará slečna, ale mladá paní

Kristina Kloubková: Nebude stará slečna, ale mladá paní

Moderátorka televizního pořadu Bailando Kristina Kloubková (30) vystudovala klasický balet. Dlouhodobě spolupracovala s taneční skupinou UNO, jako tanečnice a herečka vystupovala doma i v zahraničí v řadě muzikálů. Do povědomí televizních diváků se však nyní zapsala především jako okouzlující moderátorka pořadu Bailando.

"Přiznávám, že od té doby, co moderuji Bailando, dostávám velké množství dopisů a mailů. Dokonce i nabídky k sňatku," usmívá se Kristina Kloubková. "I když moderování takovéhoto tanečního pořadu je velké vypětí, je to pro mne úplně něco nového, nová životní příležitost.

Moc mě to baví. A pro ty, kteří mi píší, že by se chtěli se mnou setkat, nebo se zajímají, jaké mám lásky, jaké skandály, tak musím přiznat, že je zklamu. Ve svých třiceti letech žiji zcela spořádaně. A budu se v létě vdávat, za zpěváka Alana Bastiana. Takže už nebudu stará slečna, ale mladá paní."

Chce se prosadit i jako choreografka I když získala řadu ocenění, jako byla třeba v devadesátém čtvrtém roce prestižní cena Pierra Sandoze, uvědomuje si, že taneční kariéra není příliš dlouhá. Proto se začala kromě hraní v muzikálech věnovat také choreografii. Podílela se například na filmu Rebelové. Teď je zase autorkou taneční stránky nové inscenace Gazdiny roby v Divadle pod Palmovkou.

"To mě potěšil režisér Petr Kracik, který si mě najal na pohybovou spolupráci ve svém novém představení," říká křehká blondýna. "A zjistila jsem, že tato stará klasická hra je vlastně velmi aktuální tím, jak je plná vášní. Velmi jsem se do této práce zabrala a mám radost z její premiéry."

Doporučujeme

Články odjinud