Která hvězda hudebního nebe lidi nejvíc štve? Paul McCartney!

Která hvězda hudebního nebe lidi nejvíc štve? Paul McCartney!

Toto nezáviděníhodné ocenění připadlo Paulu McCartneymu (65). Ukázalo se, že Britové jej považují za více iritujícího než je James Blunt i Lily Allen. Podle průzkumu, který prováděla webová stránka musicmagpie.co.uk, bývalý člen skupiny Beatles získal toto ocenění díky velmi široce diskutovanému rozvodu s Heather Millsovou, svému vzhledu i názorům.

"Hudebníci mohou začít jít lidem na nervy velmi rychle. McCartney lidi naštval svým svatouškovským postojem při rozvodu, opakujícím se gestem 'mír' a tím, že má sklon nosit k oblekům tenisky," řekl mluvčí webové strany Craig Dawson, která průzkum zorganizovala.

Zpěvák Robbie Williams, který se z Anglie odstěhoval do Spojených států, skončil na čtvrtém místě a Amy Winehouseová, talentovaná zpěvačka, která jde z jednoho průšvihu do dalšího, na místě pátém. První desítka hvězd, které jdou lidem na nervy vypadá takto:

1. Paul McCartney 2. James Blunt 3. Lily Allen 4. Robbie Williams 5. Amy Winehouse 6. Bono 7. Cliff Richard 8. Pete Doherty 9. Joss Stone 10. Craig David

Doporučujeme

Články odjinud