Do shopperu schováte oběd i nákup. Zara 1599 Kč Archiv firem

Do shopperu schováte oběd i nákup. Zara 1599 Kč Archiv firem

Letos jsou hitem kabelky na rameno s uchem. Zara 799 Kč Archiv firem
V létě by vám neměla chybět proutěná kabelka. H&M 899 Kč Archiv firem
Psaníčko využijete na společenských událostech. Answear.cz 449 Kč Archiv firem
Batoh je praktický hlavně pro zdraví vašich zad. Reserved 799 Kč Archiv firem
40
Fotogalerie

Které kabelky by vám neměly chybět? Těchto 5 typů určitě uplatníte

Která žena by nemilovala kabelky? Nedílná součást outfitu dokáže schovat mnohá naše tajemství i nezbytnosti, a navíc tvoří dokonalý doplněk k oblečení. Téměř žádná z nás si však nevystačí pouze s jednou taškou. Ideální počet kabelek na domácnost je totiž pět! A věřte tomu, že všechny unosíte.

Shopper

Tato taška je nejvíc praktická, protože ji využijete celý den. Je sice velká, ale má to svůj důvod. Uložíte v ní všechny nezbytnosti, které potřebujete do práce, a to včetně oběda i knížky do tramvaje. A co víc, až se večer budete vracet domů, naskládáte do ní i nákup!

Na rameno s uchem

Vyrazíte-li si večer na drink či do kina nebo odpoledne na procházku, není potřeba s sebou tahat velkou tašku. Abyste byla in, pořiďte si letošní hit – kabelku na jedno rameno, která má navíc i ucho. Crossbody kabelky z módy sice ještě nevyšly, s touto ale naděláte ještě větší parádu!

Proutěná

Léto je stále v plném proudu, proto byste se neměla vyhýbat ani letním módním hitům. Co se týče tašek, tak těm letos velí ty proutěné, rákosové, jutové… Prostě přírodní materiály. Pokud ji ještě nemáte, vyrazte na nákup, některé už seženete ve slevách!

Psaníčko

Minimálně jedno psaníčko by vám ve výbavě také nemělo chybět. Bývá sice trochu nepraktické, co se týče držení i velikosti, zato je ale skladné a módní. Ideálně se hodí na večery, během nichž se chystáte do divadla nebo na ples, určitě si ho vezměte také na svatbu a další honosnější události.

Batoh

Už jste si na ulicích všimla, že mnoho kabelek nahradily praktické batohy nejrůznějších stylů a velikostí? Neváhejte a také si jeden pořiďte. Oceníte ho zejména v situacích, kdy potřebujete mít volné ruce, a také ve chvílích, kdy nesete něco těžkého. Denní nošení nákupů v taškách na jedno rameno přece jen není ideální pro vaše záda, kdežto s batohem jim ulevíte.

Inspiraci najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud