Kuchařová se přiznala: Vyhrála na automatech, ale přednost dává pokeru

Kuchařová se přiznala: Vyhrála na automatech, ale přednost dává pokeru

Ozdobou otevírací party nového pražského kasina byla bezesporu Miss World Taťána Kuchařová (22)."Na hazard mne sice neužije, ale poker si přece jen občas ráda a s chutí zahraji," prozradila Miss ČR a nejkrásnější žena světa roku 2006.

Jedním dechem ale hned dodala, že to musí být pouze v rámci charitativních akcí, z nichž se vyhrané peníze přesunou na dobročinné účely. Pak si hru užije a snaží se vydělat co nejvíc. A často se jí to i daří.

"V žádném případě bych poker, ruletu, Black Jack či automaty nekrmila svými financemi. Ty se dají použít na mnohem prospěšnější a příjemnější věci," vysvětlila Taťána.

Přesto přiznala, že si před pár lety, ale jen jednou, na vlastní kůži vyzkoušela hru na automatech. Pár drobných prý i překvapivě vyhrála, ale ládovat koruny do přístroje ji rozhodně nenadchlo.

"Pro někoho je to třeba sport, já si raději zahraji tenis. A na chuť jsem v poslední době přišla i jízdě na koni. Ne, že bych se připravovala na dráhu žokejky, na závodištích mne určitě nikdy neuvidíte. Ale jako relax je jízda na koni perfektní. Takže, to jsou sporty, které já preferuji," uvedla Kuchařová kategoricky.

ČTĚTE TAKÉ:
Kouzlo uniformy!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud