Kuželku pronásleduje šestnáctka, její návrhy odmítá

Kuželku pronásleduje šestnáctka, její návrhy odmítá

Herec Jan Kuželka (62), který je přeborníkem co do počtu malých divadelních a filmových rolí, už má zase v šuplíku nové pracovní nabídky. Teď hraje v muzikálu Angelika, pak ho čeká pár týdnů Kleopatra a další divadelní projekty se už rýsují.

Honza Kuželka rozhodně není notoricky známou postavou showbyznysu, přesto mu ženy nedají pokoj. Jeho manželka Milena si prý už zvykla.

"Teď mě pronásleduje nějaká šestnáctka, už její maily ani neotvírám," stěžuje si herec, který má na kontě stovku filmových rolí.

Účinkoval ve filmech amerických, francouzských, italských i německých. Nejnověji hraje i v komedii Zdeňka Trošky Doktor od jezera hrochů, která bude mít slavnostní premiéru koncem měsíce. "Pozornost žen mě pochopitelně těší, ale když je něčeho moc, je toho příliš. Já jsem v osobním životě spokojený, mám dospělou dceru a s manželkou příští rok oslavíme stříbrnou svatbu. Jsem už pán v letech, milostné návrhy odmítám, své ženě jsem věrný," říká Jan Kuželka napůl žertem.

A protože nikdo není dokonalý, Honza na sebe práskl, že jeho největším problémem je zapamatovat si data svátků a narozenin svých blízkých. "To je dost nepříjemné, ale mám spojence. Dcera mi vždycky připomene, když se blíží nějaké výročí nebo narozeniny. Za pár dní bude svatý Valentýn. Reklama mě dostala, naše generace takový svátek nezná. Abych měl pokoj a nevypadal jako lakomec, tak holkám určitě něco koupím. Nebo je pozvu na večeři," plánuje herec.

Doporučujeme

Články odjinud