KVĚTA (55): Vyznání lásky jsem si vyluštila v křížovce, milujeme se dodnes

4 komentáře

Rambíša
12. září • 10:31

Paní měla tedy bujnou fantazii,já bych asi naopak vzala roha: co kdyby to myslel tak,že ze sebe a z ní udělá dva nohejbalisty,co dělají křížovky???

Anonymizovaný
12. září • 10:04

Hezke,at je takovych pribehu vice!

Mata69
12. září • 9:31

Mno, hezký příběh. Jsou šťastní, vyšlo jim to. Ten citát mi rovněž nepřijde zrovna jako vyznání lásky, eventuálně žádost o ruku. Já osobně bych přemýšlela nad tím, co mi tím vlastně chce říci. Taky se mi zdá, že to vzali poněkud hopem, po půl roce vztahu se brát...ale budiž. Jsou zase "přechozené" vztahy a není to záruka, že když spolu 5 let chodí, že po svatbě to bude klapat.

Elynor
12. září • 8:19

"Svatba udělá ze dvou lidí jednoho, potíž je určit, který z nich to bude." To podle internetů prohlásil jistý Henry Louis Mencken. Mně to nepřipadá jako vyznání lásky, ale jako lehce ironické konstatování. Asi nemám tu představivost jako paní Květa, jako žádost o ruku bych to fakt nepochopila. Druhá věc je, že dneska ty citáty kolují po internetech a zná to každej, ale otázka je, jestli to tak bylo i před cca 35 lety, kdy ta paní nastoupila do továrny a začala uhánět Milana. Ale jsem ochotná uznat, že Milan díky svému koníčku vyrábět křížovky asi ty citáty znal a mohl jimi tudíž ohromovat mladé slečny. :-)) No, je to pěkné, že se mají rádi a já jim to přeju. K anketě - ono záleží na tom, co se myslí tím vyznáním lásky. Například jsou různé filmy, kde si lidi říkají "miluju tě" asi tak šestnáctkrát denně, i když se potkají třeba v kuchyni u ledničky. To je potom spíš k smíchu.

Doporučujeme

Články odjinud