Květa Fialová křtila první portál pro seniory, počítač je ale pro ni španělská vesnice

8 komentářů

Runka7
4. ledna • 17:17

Paní Květu Fialovou jsme s dcerou potkaly v Praze o zlatou neděli v blízkosti Staroměstského náměstí.Na naše pozdravení - její odpověď - "Dobrý večer,děvčata"- ale s překrásným úsměvem! - nás bude dlouho hřát u srdce. Paní Květě Fialové přejeme pevné zdraví a nám všem - ať se dlouho můžeme z jejich úsměvů těšit.

Maruška
4. ledna • 14:21

Paní Fialová,Vás by byla přece veká škoda pro sezení u PC.Přeji Vám pevné zdraví v novém roce a
ještě hodně krásných rolí.

Milanka
4. ledna • 0:33

Paní Květě přeji do nového roku hodně elánu, aby nám ještě dlouho rozdávala radost už tím, že je a také,aby měla mnoho milých lidí kolem sebe. Je to zvláštní žena a zasluhuje úctu.

kufr
3. ledna • 15:53

Paní Květa se samozřejmě líbí i mužům. Je to Dáma. To velké písmeno není překlep. Škoda, že po drastickém zážitku z mládí má odpor k sexu. U tak krásné ženy je to pro ni dost velké ochuzení života. Přeji jí ještě mnoho dalších let a hlavně zdraví.

jennifer.aniston
3. ledna • 10:03

Paní Květa Fialová je krásná - nádherně stárne - tak chci taky jednou vypadat :o)

Cinderela
2. ledna • 20:18

Odjakživa miluji tuto paní.Jako herečku i jako člověka. 26.prosince jsem měla možnost se s ní osobně setkat v Praze Řepích, kde vystupovala, a musím potvrdit, že můj obdiv k ní ještě stonásobně vzrostl.Tak krásného, milého, vtipného, příjemného člověka, plného života, snad nelze najít. Přeji jí, aby jí to dlouho, dlouho vydrželo a mohla stále rozdávat radost kolem sebe. Velká obdivovatelka Cinderela. Pozdrav též jejímu krásnému kocourkovi "briťákovi".

olretass
2. ledna • 18:37

paní kveta fialová..uz jen jméno je samá kvetinka´..o vzhledu ani nemluve,schová do kapsy vsechny ty vyumelkované mladé...klasa a elita,krásná a pritazlivá naveky.pro nás,co máme rádi ´HERECTVÍ.preji vám jen to nej....obdivuji vás stále.s úctou olga henningwall svédsko

lada.kotvrdova
2. ledna • 7:46

Paní,Květo,já na rozdíl od vás počítač ovládám.Jsem doma ve Vašem věku.Vy jste paní herečka,dokud hrajete,opravdu nemáte čas na vysedávání u počítače.Klobouk dolů,jste paní herečka.Do nového roku přeji hodně pracovních úspěchů a hlavně zdraví.Vaše obdivovatelka Lada.

Doporučujeme

Články odjinud