Kylie Minogueová brání svého milence

Kylie Minogueová brání svého milence

V době, kdy australská hvězda pop-music Kylie Minogueová sváděla úporný boj se záludnou rakovinou, jí stál francouzský herec a tanečník Olivier Martinez (40) věrně po boku a všestranně ji v jejím zápase podporoval. Nyní se však zdá, že jejich romantický vztah utrpěl vážné trhliny.

Zatímco Kylie putuje po pátém kontinentě v rámci svého turné Showgirl Homecoming, byl totiž Olivier přistižen v Paříži, jak flirtuje se čtyřiadvacetiletou izraelskou modelkou Sarai Givatiovou.

"Právě kvůli ní nepřijel na Kyliin zahajovací koncert do Austrálie," spekuluje britský deník Daily Mirror.

Zpěvačka pověsti o partnerově nevěře důrazně dementuje. Olivier se podle ní zdržuje ve francouzské metropoli jedině proto, že dokončuje postsynchrony svého nového filmu Blood And Chocolate a "jejich vztah je harmoničtější než kdykoli předtím", jak konstatuje.

Modelka Givatiová se k fámám odmítá vyjádřit. "O svém soukromí nikdy nehovořím," odbývá stereotypně dotírající reportéry. Ti mezitím vypátrali, že není první kráskou, s níž Olivier Martinez flirtoval za zády Kylie Minogueové. V roce 2003 prožil krátkou aféru s herečkou Angelinou Jolieovou a později s hvězdou televizního seriálu Ztraceni Michelle Rodriguezovou. Možná právě podobné zálety jsou důvodem, proč Kylie termín plánované romantické svatby, o jejímž brzkém konání Olivier Martinez ujišťuje, neustále odsouvá. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud