Komentáře k článku zpět na článek

Vladimír 24. 7. 2009 | 13:54

A pánové, jestli Vám to nejde, ta baštěte kysané//čerstvé// zelí.Zřejmě jde o mléčné kvašení,,to je vlastně reklamní trik několika firem na různé mléčné produkty. Funguje to. Dáma bude určitě spokojená.

Vojťas 14. 1. 2005 | 10:58

Jo,jo. Já mám problémy se žaludkem aještě k tomu rád zajdu na pivo. Od té doby co jsem začal kysané zelí jíst, mám po problémech. Denně půl kila a jsem v pohodě. Jo a nejlepší je zelí z AGRO Tuřany. Čao

Sarobrouk 6. 3. 2003 | 15:33
Láďa 5. 3. 2003 | 06:55
Gina 4. 3. 2003 | 16:01
Láďa 4. 3. 2003 | 07:45

Kysané zelí je úžasná věc. S rakovinou sice zkušenosti nemám, ale trpěl jsem dříve bolestmi v žaludku, když jsem kulinářsky hřešil. Když jsem jednou skučel, všimla si toho taková starší paní a poradila mi, co jí řekla její babička. Říkal jsem jí: Co je to za pitomost, do žaludku plného dosti silné kyseliny narvat ještě kyselé zelí, to mně musí zabít! Ale dvě tři sousta kysaného syrového zelí problémy během minuty bolesti utišily. Odstraňuje problémy při překyselení žaludku, pálení žáhy a jiných žaludečních potížích. Zelí na sebe naváže všechny špatné věci a bez průjmu odnese. Zelí zdar!!!

Přečtěte si také

Horoskopy

Tento den bude pozitivní jen napůl. Pracovní sféra šlape jako hodinky. Tak skvělý obrat k lepšímu jste…

Nejčtenější články

Doporučujeme