LADA (39): Sestřenice podvádí přítele se svým bývalým, můj muž to chce řešit

7 komentářů

Sandra
10. května • 13:38

Taky to, co si myslí lidi, nemusí odrážet realitu. Leccos se může vidět jinak, než jaké je to ve skutečnosti. Napadá mě jeden příměr ze života. Nebudu citovat místo ani dobu. Řeknu asi tolik. U sousedního stolu, kde evidentně lidé nebyli příbuzní ani známí, bylo veselo,organizovala to tam jedna stylem lidi, kam se půjde dneska. No, pomyslela jsem si,volné mravy. Omyl. Paní měla snad první volno v životě. Doma postiženého syna a sama po vážné nemoci. Dovolenou s procedurami a večerním posezením si užila ve vší slušnosti a byla to prima baba. My s kamarádkou jsme šly s nimi na odpolední výšlap, kde jsme mnohé pochopily....

Sandra
10. května • 13:30

Souhlasím s Elynor. Jako příbuzná, známá, kamarádka atd jsem se vždy distancovala od podobných záležitostí. Ledacos jsem slyšela,ledacos viděla. Vždycky jsem mlčela. Nikomu do vztahů druhých nic není. Nepřísluší mi se vměšovat a tím jednu nebo druhou zúčastněnou stranu ponoukat k nějakému zásadnímu rozhodnutí. Kdyby stál jeden či druhý o nějaký životní krok,jistě by ho udělali beze mě.a kdyby stál o můj názor, jistě by uměl přijít a zeptat se. Nevidím, neslyším, nezajímá mě, kdo s kým spí, kdo s kým tráví čas. Pro mě je důležité, že vím, jak ten svůj mám trávit já.

Martin 19
10. května • 13:18

Milování s ex není nevěra.A co to jevlastně nevěra?

jana
10. května • 9:12

Sestřenice je dospělá, svéprávná, děti má velký. Stejně tak jsou svéprávní všichni zúčastnění muži. I kdyby pořádali grupáč 3x do týdne, nikomu do toho nic není.

Martin 19
10. května • 13:24

@jana: Ta co to napsala je zapšklá a zavistivá baba o kterou by si ani bezdomovec kolo neopřel. Tak řeší život svojí , v sexu úspěšnější příbuzné.

Elynor
10. května • 7:08

Už zase? Vždyť se to tu řešilo X krát. Jediná nevěra, kterou má kdo řešit, je jeho vlastní nevěra, tedy případ, kdy on sám je někomu nevěrný. Žádnou jinou nevěru nikdo řešit nemá. Ani kamaráda, ani příbuzného, rodičů, dětí, sousedů... ničí. Ani hasičů ne. Prostě to není jeho věc a zasahovat do vztahů druhých lidí takovýmto nevyžádaným způsobem se často i vymstí, a dobře dotyčnému tak, neměl se starat, po čem mu nic nebylo. Ve výše popsaném příběhu dodávám - celé městečko "ví" - ono bylo celé městečko s nimi v tom obytném autě? Přesně to všichni viděli vlastníma očima? Nebo jsou to jen ničím nepodložené drby, které někdo šíří na základě svých domněnek a osobních sympatií nebo antipatií? Vsadila bych na to druhé. Malé městečko, kde se všichni "znají", bývá semeništěm takových řečí a pomluv. Je to sice smutné, ale je to tak. Proto taky pořád vychází bulvární časopisy, lidi holt zajímá cizí soukromí. Dokud je to jenom zajímá a drbou, dobře. Ale když začne někdo zasahovat a páchat dobro, tak to je pohroma. Shrnuto - nikomu nevolat, nic neříkat, nešmírovat, nebonzovat, drby nešířit, starat se laskavě "o svý" a bude dobře na světě všem. 8-)

Martin 19
10. května • 13:22

@Elynor: Líp něž jste to napsala se to napsat nedá. Vycházet dobře s ex se ale u nás nenosí.

Doporučujeme

Články odjinud