Lady Gaga otevřela s otcem italskou restauraci, pojmenovali ji po zesnulé tetě

Lady Gaga otevřela s otcem italskou restauraci, pojmenovali ji po zesnulé tetě

Zpěvačka Lady Gaga (25) je známá spíš tím, že je vyzývavá a extravagantní. Její zatím poslední projekt je ale až překvapivě přízemní. Lady Gaga, vlastním jménem Stefani Germanottová, v posledních několika měsících utrousila pár zmínek o restauraci, kterou chce otevřít společně s otcem Josephem Germanottou.

A tuto středu (25. 1.) přivítal nový podnik Joanne Trattoria své první zákazníky. Není nijak luxusní. Je to prostá italská trattorie, která pojme maximálně sedmdesát lidí. Zdobí ji rodinné fotografie a hosté se podle listu New York Times mohou i zahřát u krbu.

O chod restaurace se budou starat rodiče zpěvačky, Joseph a Cynthia Germanottovi.

Otec hvězdy se dal slyšel, že jeho holčička svými zmínkami vzbudila o podnik "značný zájem". Je to pro něj citová záležitost - restauraci pojmenoval po své zesnulé sestře Joanně, která zemřela v devatenácti letech na lupénku.

I Lady Gaga se jmenuje prostředním jménem Joanna a v řadě rozhovorů vzpomínala, jak blízká si s tetou byla: "Chtěla jsem být jako umělci, které milovala - Mick Jagger, nebo Andy Warhol. A myslela jsem si, že jediný způsob, jak se tomu přiblížit, je životní styl. Pak mi ale došlo, že mi Joanna, která zemřela v devatenácti letech, předala svého ducha."

ČTĚTE TAKÉ:
Video: Těhotná Natalia Oreiro se svlékla pro Greenpeace!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud