Landa má obrnu lícního nervu asi z letadla, ale nevzdává to

Landa má obrnu lícního nervu asi z letadla, ale nevzdává to

Konec všem dohadům, černým scénářům a "zaručeným" zprávám o vážných zdravotních problémech zpěváka a skladatele Daniela Landy (43) udělala na včerejší (29. 5.) tiskové konferenci v Divadle Broadway jeho manželka Mirjam (43).

"Daniel má obrnu lícního nervu, ke které zřejmě přišel v letadle vinou klimatizace. Trápí ho to už asi dva měsíce. Část obličeje má nehybnou, ale pomalinku se to lepší a věříme, že bude v dohledné době zase v pohodě," informovala Mirjam.

Bylo by to určitě zapotřebí. Jak Dan, tak Mirjam jsou hlavními aktéry v připravovaném muzikálu Klíč králů, který bude mít premiéru na zdejších "prknech" 10. října.

"Manžel i přes zmíněné problémy dělá naplno, nic ho v práci neomezuje. Je teď většinu času zavřený ve studiu a dodělává hudbu ke Klíči králů, takže žádný problém ani teď - a věříme, že ani v budoucnu - nenastane," vysvětlila režisérka muzikálu a Danielova žena Mirjam Landa.

O tom, že se přípravy rozjíždějí naplno, svědčí i fakt, že včera bral kostýmní výtvarník Roman Šolci protagonistům muzikálu míry na kostýmy. Herci a zpěváci dostanou v dohledné době scénáře a 17. července se začne naplno zkoušet už na jevišti.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Bývalá prostituka Alison Carey se chce smířit se svou mladší sestrou Mariou Carey

ČTĚTE TAKÉ:
První transmiss je napůl Češka!

Doporučujeme

Články odjinud