Lara Flynn Boyleová musí přibrat

Lara Flynn Boyleová musí přibrat

Přestože seriál The Practice letos získal jednu z cen Emmy, o jeho hlavní hrdinku Laru Flynn Boyleovou nemají filmaři zájem, protože se jim zdá příliš hubená. Ve Spojených státech je to zatím ojedinělý jev.

Většinou se herečky musejí trápit dietami a udržovat ve fyzickém stavu podobeném kostlivci. Tloustnout zatím musela jen Renée Zellwegerová, a to navíc pouze kvůli roli Bridget Jonesové.

Není to tak, že by ji režiséři do svých projektů nechtěli, ale kdykoli na casting přijde, všichni se děsí, jak je hubená. Na obrazovce ji vidí jako krásnou ženu, pak se však přijde ukázat kostlivec, jemuž všude vylézají kosti a má vpadlé tváře. Jeden agent, který na ni myslel s hlavní rolí, se zděsil. Údajně přímo před ní vykřikl, že vypadá hrozně, jako anorektička," popsal situaci blízký spolupracovník Lary Boyleové.

Třiatřicetiletou herečku odmítavé reakce a zděšení kolegů rozhodilo. Proto se ihned začala zajímat o kontakty na osvědčené odborníky, kteří jí pomocí upraveného jídelníčku a řízeného cvičení pomohou zpět k hezké postavě.

"Lara miluje herectví jako nic na světě. Nedovolí, aby jí postava a váha zkazily kariéru. Teď se snaží všemi silami, aby zase byla fit a žádaná," potvrdila hereččina přítelkyně, která utěšovala Boyleovou poté, co ji producenti po šesti letech natáčení dali výpověď z již zmíněného seriálu The Practice. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud