Láska na pracovišti ?

Můj kolega je velice sympatický mladý muž. Na všem si dává opravdu záležet a nejvíce na tom, jak vypadá a jak chodí oblečený. Aň se snažím, jak to jde, nemůžu z něj vyrazit, kde ty obleky shání a kdo mu pomáhá ladit vše dohromady. V každém případě je to fešák s modrýma očima. Od té doby, co přišel k nám do podniku je tu fakt veselo a často zcela zapomenu, že jsem v práci.

Láska na pracovišti ?

Můj kolega je velice sympatický mladý muž.  Na všem si dává opravdu záležet a nejvíce na tom, jak vypadá a jak chodí oblečený. Aň se snažím, jak to jde, nemůžu z něj vyrazit, kde ty obleky shání a kdo mu pomáhá ladit vše dohromady. V každém případě je to fešák s modrýma očima. Od té doby, co přišel k nám do podniku je tu fakt veselo a často zcela zapomenu, že jsem v práci. To vše asi přispělo k tomu, že atmosféra v naší kanceláři byla stále uvolněnější a naše narážky a vtípky, často se sexuálním podtextem, byly stále hlubší a intimnější. Nebudu to natahovat, ale stalo se prostě to, co se stát asi nemělo a nebo muselo, sama nevím. Jiskření mezi námi bylo tak veliké, že jsme se začali scházet častěji a častěji. Nejlepší to ovšem bylo v práci. Byli jsme tam tak dlouho, až všichni kolegové dávno odešli a milovali jsme se všude možně. Často jsem z práce odešla až pozdě večer. 
Před kolegy jsme to dlouho tajili, ale postupně jsme tušili, že s pravdou musíme ven. Řekli jsme to těm bližším kolegům, ale časem se to stejně rozšířilo po celé firmě.
Největší problém ovšem nastal, když se to dozvěděl náš ředitel. Sama dodnes nevím, co mu na tom vadilo, asi nemohl přenést přes srdce, že jsme zamilovaní, zdálo se mu, že nemůžeme pořádně pracovat a já nevím, co ještě. Skončilo to tak, že se snažil jak to jde, aby si vždy našel nějakou záminku a za něco nás pokáral, přidělil nás na jinou práci a tak dlouho nás dusil, že jsme se nakonec ve zlém rozloučili.
Od té doby náš vztah chladl a chladl. Dnes už se téměř nevidíme, jen občas si pošleme mejla s pozdravem a to je vše.
Sama nevím, jestli bych se do něčeho podobného pustila znovu. Na jednu stranu to bylo velice příjemné, na druhou stranu ten konec bych nechtěla znovu opakovat.

Tento příspěvek nám poslala Helena


My jsme zjistili, že podle výzkumu americké sexuoložky Shere Hiteové je takové jiskření na pracovišti přínosné, neboň zamilovaní mají dvojnásobnou chuň do práce. Láska na pracovišti je prý stimulující pro růst výkonu a kreativity.

Podle jiné studie měl každý pátý zaměstnanec na pracovišti milostný vztah, který trval déle než rok. 20% manželství se dalo dohromady právě na pracovišti. Psychologové doporučují vztah zpočátku tajit tak, jak to udělala Helena, ale když vše začne být vážnější, je dobré se svému okolí svěřit.

Měli jste také někdy milostný vztah na pracovišti, jak to dopadlo?


Doporučujeme

Články odjinud