Láska pro módu

Láska pro módu

Na trhu i po celém světě je spousta značek, každá více méně originální, zaměřená na určitý styl a klientelu. Jen málo z nich však tvoří oblečení se skutečnou láskou a vášní pro módu. Naštěstí i takové existují a dokonce je najde v české metropoli.

Do Čech dorazila nová módní značka určená výhradně ženám, které mají rády svěží, originální a přitom běžně nositelné oblečení a doplňky. V pražské Vodičkově ulici nově naleznete obchod nesoucí jméno Puerco Espin.

Jedná o italskou značku, která spatřila světlo světa v roce 2005 a brzy si získala širokou klientelu. Česká republika je první zemí, kam se Puerco Espin rozhodla expandovat mimo rodnou Itálii. „Puerco“ znamená v překladu dikobraz. Ten je i symbolem značky a podle pranostik má přinášet štěstí. Právě toto sympatické a roztomilé zvířátko symbolizuje skutečnost, že móda Puerco Espin je zábavná, stylová a nevšední. Později se k dikobrazovi přidalo i motto „Made with Love“, což vypovídá o tom, že každý kus kolekce je tvořen s láskou a vášní pro módu, která si zakládá na moderních střizích s citem pro detail.

Oblečení Puerco Espin dodává ženám a dívkám dostatečné sebevědomí, které se odráží na životním stylu, a podtrhuje tak osobitý look.

foto: PG management

Doporučujeme

Články odjinud