Last minute make-up

Last minute make-up

Přestože kalendář neomylně hlásí konec prázdnin a letních radovánek, nemusíte se vzdát ani po návratu domů svěžího a odpočatého vzhledu, který jste načerpala spolu s novými silami na pláži či procházkami po světových metropolí. Vneste trochu exotiky do všedních dnů s pomocí několika triků a správně zvolenými barvičkami.

Pohodový, uspěchaný, hektický, módní a zábavný – přesně takový je New York. Nejlépe jej poznáte, navštívíte-li jeho srdce ostrov Manhattan. Ten se svými rozsáhlými parky, luxusními obchody i chudinskou čtvrtí obsahuje vše, co vám může „Big Apple“ nabídnout. Nejlépe se zde budete cítit v jednoduchém líčení podle posledních trendů od Maybelline.

Oči vystínujte pomocí palety Exprert Eyes „Nothing but neutrals“ a řasy zvýrazněte dvěmi vrstvami fialkové Volum’ Express řasenky. Třpytivý lesk Water Shine Diamonds v odstínu Mauve Crystal vykouzlí svůdné rty.

Cannes, St. Tropez and Nice dokonale uspokojí touhu po exklusivně strávené dovolené. Jihofrancouzská elegantní města a přístavy zanechají hluboký dojem v každém návštěvníkovi, půvabné kavárničky, přepychové hotelové pláže a výtečná kuchyně lákají každou sezónu turisty ze všech koutů světa. Kousek elegance a luxusu si dopřejte nyní i vy s letní kolekcí od Diora.

Oční stíny Aquadior Eyeshadow Pencil ve formě praktické tužky vám zaručí dokonalé a trvanlivé líčení i během vodních radovánek. Terra Bella pudr skvěle využijete jako zdravíčko, sluncem políbená tvář uchvátí nejednoho muže.

Překrásné souostroví představuje sen mnoho cestovatelů. Pláže poseté bílým pískem a průzračně modrý oceán přímo lákají k vychutnání koktejlu pod palmami a potápěním se mezi korály s hejnem pestrobarevných rybek a hledáním pověstných černých perel. Idylickou scenérií se nechali inspirovat vizážisté L’Oreál a připravili kolekci plnou třpytu a perleťového lesku pod názvem Belle de Shell.

Wear Infinité Quad oční stíny rozjasní váš pohled po vzoru mořské víly. Pro dokonale svůdné rty použijte rtěnku Colour Riche v odstínu „Pebble Beach“.

Mezi zlatou mládež britské metropole nejlépe zapadnete v některém z vyhlášených klubů s lehce punkovým vzhledem. Inspirujte se přímo z zdroje – Kate Moss, jenž svou tvář zmodernizovala pomocí líčidel Rimmel.

Lesklý nos nechte doma, proti nechtěné záři bojujte matujícím make-upem Stay Matte. Tvář pak ještě osvěžte růží Mono Blush v odstínu Pink Rose. Pohrajte si s líčením očí a nebojte se experimentů, na výrazný vzhled se dokonale hodí krémový stín Metallic Cream v odstínu Hoxton spolu s Colour Go v barvě Rush Hour. Rty pak stačí lehce přetřít rtěnkou Lasting Finish.

Místo extrémů. Při své procházce městem uvidíte jednu polovinu obyvatel cvičit jógu v městském parku a druhou, jak běží kolem do miniaturních kanceláří. Lidé tu žijí v maličkých bytech, ve kterých se vás ale pochlubí velkou sbírkou oblečení od Gucci nebo nespočtem kabelek od Vuittona. Japonská značka Shiseido se nechala inspirovat blankytně modrou oblohou a tichou krásnou zdejších zahrad, aby tak vzniklo líčení andělů.

Pozornost věnujte očím. Se Silky Eye Shadow Duo č. 8 a řasenkou Volume Mascara V5 – Deep Blue docílíte správného zasněného pohledu.

Divoká jízda po rozpálené poušti zakončená v místním baru u tequilly s vášnivým domorodcem dokonale uspokojí touhu dobrodružky po skvěle strávených prázdninách. Nejen vzpomínky z temperamentního Mexika si můžete přivézt domů, vzhledem Latinoameričanky skvěle zapůsobíte i ve zdejším prostředí s malou pomocí zkrášovadel od Revlonu.

Základem tohoto vzhledu je opálená a zdravým zářící pleť. Ke správnému odstínu vám pomůže šikovný pudr All-Over Bronzing Powder, kterým snadno a rychle nalíčíte obličej, tváře i oči. Rty a nehty slaďte do odstínu mědi.

autor: Simona.cz

Doporučujeme

Články odjinud