Laurinová si užívá roli kurtizány

Laurinová si užívá roli kurtizány

Sabina Laurinová (40) je na vrcholu blaha. Má roli, kterou si užívá, i když je tragická. Roli pařížské kurtizány v divadelním dramatu Dáma s kaméliemi.

"Je to nádhera, skvělé představení s výbornými hereckými kolegy. Jsem šťastná, že si mohu zahrát Markétu Gautierovou a prožít s ní příběh pravé lásky, který ale kvůli pokrytecké morálce a také i vinou podlomeného zdraví nemohla prožít naplno," nechala se slyšet Sabina.

Jak přiznala, občas ji lidé vidí jen jako princeznu, královnu nebo jinou pohádkovou bytost. Ona ale tvrdí, že nechce být zaškatulkovaná. "Pohádky mám samozřejmě moc ráda, ale s chutí si zahraji i role tragické či komediální. Zůstat na místě a být jen princeznou či královnou se může zdát někomu příjemné. Pro mě je to přešlapování na místě. Musím prostě postavy a charaktery střídat. Ta různorodost mne zkrátka oslovuje," vysvětlila herečka Korzu.

A jakou roli by si přála v budoucnu? "Víte, teď jsem šťastná jako Markéta Gautierová, a určitě mi to vydrží. Kdybych si ale mohla opravdu něco přát, pak bych si ráda zahrála v nějaké historické nebo psychologické hře. To mě hodně láká," uzavřela Sabina Laurinová.

ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý

ČTĚTE TAKÉ:
Jiřina Bohdalová: Dopřávám si luxus říkat pravdu!

Doporučujeme

Články odjinud