Ledecký nacpal novináři drny do pusy!

Ledecký nacpal novináři drny do pusy!

Zpěvák Janek Ledecký (48) se nezdá. Dnes spořádaný otec rodiny před lety dostával ředitelské důtky a pral se s kamarády. Dokonce lituje, že to nikdy nedotáhl na dvojku z chování.

Ledecký chodíval do školy na pražském Žižkově. Jedním z jeho spolužáků byl i investigativní novinář a bývalý generální ředitel televize Z1 Martin Mrnka.

"S Martinem jsme se spolu strašně rvali. Hlavně v Kapslovně, kolem které vedla naše společná cesta domů. Pamatuju si, jakou měl výdrž, když jsem mu cpal drny do pusy. Vždycky jsem na něm klečel a on se nikdy nevzdal, ačkoliv byl slabší. Pěkně mě tím točil," vzpomíná Ledecký.

Jankova maminka si řadu let schovávala synovy žákovské knížky. Zpěvák do nich už dlouho nenahlédl, přesto si vybavuje, jak provokoval všechny učitele. "Naši si museli zvykat na moje třídní důtky a pak i na ředitelské. Dneska je mi líto, že jsem to nedotáhl aspoň k malé dvojce z chování. Pyšnil bych se tím," přiznává Janek.

Někdejší student pražské Právnické fakulty UK Korzu prozradil, že pochází z rodiny, kde se pracovní povinnosti nedělily na mužské a ženské. Ačkoliv mu feministické názory dříve přišly k smíchu, nyní svůj názor změnil. Došel prý k názoru, že na feminismu asi něco bude. "Tak už je asi ze mě feminista. S domácími pracemi nemám nejmenší problém," tvrdí.

Přiznává ale, že když domů přinese hodně peněz, nechce se o nic starat. Je rád, když někdo jiný vaří, pere a uklízí a on může vyrazit s manželkou třeba do divadla.

ČTĚTE TAKÉ: Belohorcová je z dcery unavená, ale chce ještě syna!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud