5
Fotogalerie

Legenda jménem Kylie

Kylie Minogue slaví 25 let své kariéry a při té příležitosti se rozhodla nadělit fanouškům velkolepý dárek. Vydává výpravnou obrazovou publikaci Kylie/Fashion.

Jak už napovídá sám název je kniha zaměřená na vztah zpěvačky k módnímu světu. Mnoho z jejích kostýmů se stalo legendou a navždy se zapsalo do hudební i módní historie. Kylie se ponořila do svého archivu a na 224 stranách knihy svým příznivcům představuje klíčové momenty, které formovaly její kariéru.

Připomíná se jako sexy diblík ve zlatých šortkách, jako komiksová hrdinka, když propagovala album X-era nebo jako anděl v blankytných rozevlátých šatech na přebalu k CD Aphrodite.

Kylie během své pěvecké a herecké kariéry spolupracovala s celou řadou slavných návrhářů. Mezi nejznámější patří například Jean-Paul Gaultier, John Galliano, Stella McCartney, Christopher Kane, Julien McDonald. Kylie do své knihy začlenila i vzpomínky těchto módních tvůrců, kteří popisují, co je inspiruje na spolupráci se zpěvačkou. Tvůrčí spojení s "malou princeznou” přinesla oběma stranám vždy jen spokojenost a chuť do dalších projektů.

Křehká zpěvačka vydává ke čtvrtstoletí strávenému na hudební scéně speciální album, které nazvala The Abby Road Session. V nových verzích starých písní nechybí symfonický orchestr ani Nick Cave. Kylie to zpívá i sluší už 25 let.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
25 tipů pro mladší vzhled

ČTĚTE TAKÉ:
Sexuální restart

Doporučujeme

Články odjinud