7
Fotogalerie

Legendární herec Pierre Richard pokřtil knihu Ivy Frühlingové

Ve čtvrtek 5. dubna proběhl v pražském hotelu Alcron křest v pořadí již druhé knihy zpěvačky a modelky Ivy Frühlingové. Knihu slavnostně pokřtili Pierre Richard a Karel Gott.

Včera v pravé poledne proběhl v jednom z luxusních salónků hotelu Alcron velkolepý křest nové knihy Ivy Frühlingové, kterého se zúčastnila celá řada známých osobností. Hvězdou akce byl vedle zpěvačky slavný francouzský herec a komik Pierre Richard, který se společně s Karlem Gottem slavnostního křtu ujal.

Sedmasedmdesátiletý komik zavzpomínal na své seznámení s Ivou a na společné nazpívání písně La chanson de Pierre, kterou pro něj Iva složila. S Karlem Gottem poté probrali jejich společnou zálibu – dobré víno. To mimochodem nechybělo ani všude okolo v sále a láhev pravého šampaňského padla i na samotný křest.

Nová kniha s názvem Příběhy ze showbyznysu nabídne čtenáři netradiční pohled do zákulisí šíleného světa celebrit, což autorka okořenila řadou zábavných historek a osobních zážitků. Jedna z kapitol patří právě i kmotrovi knihy, Pierru Richardovi.

Podívejte se na videoklip k písni La chanson de Pierre, kterou Iva a Pierre nazpívali.

Foto: Bohumil Pražský


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud