LEGINY: České módní hříchy aneb Co si nikdy neobléct

12 komentářů

JanaTero
16. března • 10:38

Když už nosím legíny, tak snad jen ty od Intimidea. Jsou bezešvé, takže pohodlnější už snad být ani nemohou. Bylo to příjemné překvapení

Divizna
15. dubna • 12:37

Nemám nic proti legínám, ale to, co je na těchto fotkách, bohužel vídám kolem sebe docela často. A je jedno, že se takto obleče mladá štíhlá slečna - prosvítající spoďáry, ke všemu třeba na kole - to opravdu není pěkný pohled. Někdy je to spíš vypadá, že se dotyčná zapomněla obléct a vyrazila v silonkách. Pro mě - legíny ano, ale myslet na to JAK.

JankB.
5. dubna • 15:39

Já myslím, že z módy tedy ani náhodou nevyšly. Jen se mění doplňky, které se k ním nosí.

ptáček5
23. března • 15:21

Omluvám se všem, ale mám stejný názor jako redakce, teda až ta tu pravopisnou chybu. Ať už legíny nebo leginy, to je jedno, patří ke sportu nebo "na doma", případně pod dlouhou sukni v zimě :) k vysokým botám Vladstraschno. Není nic horšího než zařezaná ...... s prosvítajícím spodním prádlem. A je úplně jedno, jestli jsou fotky amerických nebo českých žen.

Sceptre
23. března • 15:18

A kdo vám řekl, že vyšly z módy? Dle mého jsou stále IN. Za mne jsou mnohem pohodlnější než kalhoty. A jsou i neprůhledné...
Najít "neslušivé" fotky se dají ke všem částem oděvu. Legíny vypadají dobře skoro na všech.

PUPÍNA
20. března • 23:15

A jste si jisti, že tyto fotky jsou českých žen? Já jen,že jsem je viděla sdílet na FC a tam tvrdili že to je z Ameriky :)

Mata69
19. března • 12:00

Mne jste opět přesvědčili, že máte v redakci velké potíže s češtinou. Když legíny, tak "ony se zařezávají" nikoliv ONI!!!

malich
19. března • 7:07

A ještě další ěc- mám žilní nedostatečnost 2. stuoně, nohy mi otékají., proto nosím 8-7 roků denně stahovací zdravotní podkolenky - tybych sukni vzít nemohla (leda v létě k maxi) - a legíny to pěkně zakryjí- cítím se v pohodě a vím, že dělám ro své nohy maximum

malich
19. března • 7:02

Herulinka: přesně, pod to bych se mohla podepsat.Taky jsem objevila kouzlo legín nedávno po padesátce. Dřív jsem k nim měla averzi, ale když jsej viděla obézní mladé holky a ženy středního věku, jak je umí pěkně zkombinovat ,tak že to spotavě prospěje- úžasné!
Nosím k nim tuniky- šaty do půl stehen, ke kolenům. Hodí se k letním šartům, skryjí nedostatky, ušetřím za punčocháče, omladí a postava v nich vypadá mnohem šmrncovněji.
Jde o to ne jestli nosit, ale jak.
Je škoda, že kočky v redakci nemají fantasii - podle toho ty články často vypadjí.

Barbina10
18. března • 17:52

Nosím je celý život,trhněte si,redakce.Na sport,na hory, do zahrady,se sukní i do práce.To zas nějaké tlusťošky v redakci nemohou vydýchat,že někdo je prostě může nosit a nebo je umí nosit.

Herulinka
18. března • 14:12

Když už tedy leginy (dřív to bývaly legíny, možná že to není úplně až tak stejné?), tak aspoň "ony" se zařezávají. Ne oni, nejsou to ti legini.
A k tématu - jako zarytý odpůrce jsem je začala nosit docela nedávno a světe, div se, nepřipadám si v nich až tak blbě. Samozřejmě k tomu musí být úměrný vrchní díl oděvu a v neposlední řadě i ta postava. Ale když má nositelka soudnost, nevidím na tom nic špatného, nehledě na to, že i v chladném počasí se k nim dá vzít sukně a já si hned připadám víc žensky. Tož tak.

Vladstraschna
18. března • 13:27

Mám ve svém šatníku několikery. Nosím je " na doma" s dlouhými tričky, protože kalhoty mi překážejí a tepláky jsem měla snad jenom jako dítě. A taky je nosím jako trhovkyně pod dlouhou krojovou sukni, aby mi nebyla zima :-D

Doporučujeme

Články odjinud