LENA (43): Přítel mě označil za toxickou a naordinoval si ode mě detox

14 komentářů

Jariska
4. března • 4:27

V obou pripadech exmanzel a pritel Leny maji pravdu.lena toxicka je ikdyz si namlouva, ze neni. Kdysi se takovym posedlym zenstinam, ktere chtely muze vlastnit neustale 24/7/375, rikalo stihacka. Mit neustale partnerku za zadkem kazdeho chlapa ze vztahu drive nebo pozdeji odpudi. V kazdem vztahu je potreba mit prostor k vlastnim zalibam, vlastnimu soukromi, vlastnimu casu bez toho druheho. Tak jak se Lena chova, i kdyby se rozkrajela 'dobrotou', ji rozhodne nezajisti respekt a kazdy chlap od ni zakonite utece. ^^

Věra Diblíková
3. března • 14:55

Asi by se paní měla nad sebou zamyslet. Taky by se mohla rozhlédnout po okolí, jestli tam není někdo, kdo její péči potřebuje - staří rodiče, staří sousedé, případně se zapojit do charity v okolí, kde jí budou vděční za pomoc, i pejsek by mohl uvolnit citový přetlak, hlavně kdyby byl hodně chlupatý a potřeboval by pravidelnou péči. Při jejím elánu by vyhrávali výstavy a chlapi by měli klid.

13. března • 19:50

@Věra Diblíková: Velmi vtipne napsano :-D. Ale naprosto souhlasim, i s tim chlupatym pejskem :-D.

Karlax
2. března • 20:03

Já vůbec nechápu, proč to všechno dělá. Copak si neváží sama sebe? Doporučovala bych psychoterapii a ať si dá nohy na stůl a hodí se do klidu. Chlapů je spousta a není třeba se kvůli jednomu strhat :-)

SandraN
2. března • 16:47

Udělat si z člověka Alfu i omegu svého života není dobré pro nikoho. Paní asi i dýchá ve stejném rytmu, že. Tohle by asi nevydržel žádný chlap, ani citový závislák. Jednou by si řekl dost a nejel by přes to vlak. Je to úplně stejné, jako když máma po rozvodu vychová potomky k dospělosti a pak jim řekne: A vy jste mi pěkná sebranka. Vy si chcete založit svou rodinu a bydlet samostatně? A co já? Já jsem přece vaše rodina. Vždyť jsem se vám obětovala! Nikoho si nenašla! A vy takhle.

mamča
2. března • 9:16

To je přesně ten případ : Udušeni láskou ! Ti chlapi nejsou malé děti, aby potřebovali obětavou pečovatelku věčně za zadkem. Lena nemá děti, tak by si měla pořídit aspoň psa, nejlépe z útulku. Ten by byl za péči vděčný, a líbil by se mu i kumbál na smetáky jako "pokojíček".

Igor
2. března • 8:03

Panebože ženská kolik vám je? 43? 🤪
Jedna malá stručná rada, přesně všechno to co děláte, my chlapi nesnášíme... 🤑
Buď nedostupná, mějte svoje koníčky, zájmy ale hlavně názory 🙂

Elynor
2. března • 7:22

Markus má moc pěkný pokojíček pod bojlerem! :-D To chceš. To chce každý rozvedený chlap. ]:-D A jezinka si koupila rybářský prut, aby sdílela jeho koníčky, přeloženo do lidské řeči aby ten chudák neměl ani minutu klidu ani na rybách. ]:-D Ten chlap je svatej, že to vydržel rok a teď chce pouhé dva týdny volna od neutuchající péče. Být na jeho místě, uškrtím babu už třetí měsíc, a to si dávám rezervu. Lena si to asi neuvědomuje, ale tím, že dělá "první poslední" a koná dobro bez ohledu na to, zda příjemci její starostlivosti o to stojí, není "toxická", to slovo taky nemám ráda, když se používá takhle blbě, ale je vskutku obtížně snesitelná a skutečně se nedivím, že jí manžel zdrhl a Markus to nejspíš brzo učiní též. Ještě že Lena nemá děti, ty by utéct nemohly.

mambule
2. března • 8:01

@Elynor: Ohledně koníčků naprostý souhlas. Je dobré mít nějaké společné koníčky ve dvojici nebo v celé rodině s dětmi, které vyplní například společnou dovolenou. Ale ne úplně všechny. Každý chce mít aspoň chvilku klidu pro sebe, což mužům paní Leny nebylo dopřáno a když se ten druhý vzpříčil (vlastně napřed asi i ten první), je z toho neštěstí a námět na román.

Pavla
2. března • 6:55

Ta ženská není normální!

Mary
2. března • 7:18

@Pavla: Ta fakt není normální. Chlapovi se vůbec nedivím - mít ji pořád za zády.

Cupitalka
2. března • 6:54

Přílišná starostlivost může být pro někoho dusivá. Paní si neuvědomuje, že takto působí. Měla by si najít nějaké koníčky jen pro sebe, vyjít si s kamarády (o nich se nezmiňuje) a netrávit veškerý svůj čas jen pro jiné. Nemá asi děti, proto ta starostlivost pro jiné.

mambule
2. března • 6:38

No toto! 😁 Nechci sejčkovat, ale tipla bych, že chlapík už se z detoxu nevrátí. Ani když podědil krásný kumbál po bojleru a po košťatech 😁
V článku není žádná zmínka o tom, že by paní měla vlastní děti. A stát se malým dítětem pod dohledem pečlivé matky, o to stojí málokterý chlap ve středním věku, zdravý a plný síly. Asi o to nestál ani exmanžel. Je dobré se aspoň poučit z chyb...

bojovnicek
2. března • 16:57

@mambule: Plést si lásku v celém spektru postupného vývoje od šílené zamilovanosti až k vděčnosti za každou chvilku strávenou společně a strachu o druhého s naprostou obtížnou submisivitou, to je opravdu ve 43 letech na pováženou. Na sloužení a servilní přizpůsobování je dobrý leda placený personál,ale ne partner!

Doporučujeme

Články odjinud