Lenka (26): Všichni muži se se mnou rozešli kvůli sexu. Prý jsem špatná!

14 komentářů

Jarda
23. června • 17:57

???😘

Jarda
23. června • 14:55

Ahoj hledám pritelkiny napiš.
A sex mám v krvy napiš

Anonymizovaný
19. listopadu • 16:43

lenko nic si stoho nedělejte mam přitele ktery mě nikdy nepřivedl k vyvrcholeni po sexu mě pokažde boli břicho on se pokažde uděla a je spokojeny ale ja pokažde brečim nevim jak mu to řict bud statečna on ten pravy se najde

amish
22. ledna • 18:39

helza: souhlasím - ať spí jen s tím do koho bude zamilovaná. Sex je jen blízkost. Až si někdo její blízkost zaslouží, pozná to sama.

bruttt
15. ledna • 15:39

Rambíša: Váš názor mi příjde - tak ve věkové kategorii 45+...pletu se ?

bruttt
15. ledna • 15:31

Rambíša: no :)...ikdyž se najde ten pravý a správný muž...pokud si ji v posteli rozbalí, tato dáma lehne na krovky a jediné, co udělá, je - že odvrátí zrak :-D...né každého vzrušuje "hoblovat" :-D
kdyby alespon vzdychla...:-)

Rambíša
15. ledna • 10:55

Slečna je ještě mladá,tak snad má šanci najít spřízněnou duši! myslím,že "sex" se nedá naučit,ale prožíváním stále vylepšovat! Chce to ale jít na to jinak,než klofnout kořena a jít na věc! Dotyčný ji akorát ošustil a opustil,bral ji jen jako objekt,ne jako milou.Podle mého názoru chce všechno svůj čas,dnes jakoby ti dva nechtěli začít držením se za ruce a procházkami,pak líbání,pak dotyky a teprve po nějaké době to začít zkoušet v posteli.Myslím,že ty etapy poznávání druhého a touha,těšení se, je na tom nejkrásnější.Jenže dnes kluci koukají moc na porno,nějak jim asi nedojde,že takhle to ve skutečnosti nechodí,nechápou,že tamto je jen něco jako divadlo,pod vedením režiséra,předvádí se i to,co pak jde v životě těžko realizovat.Tak získají dojem,že anál( apod.) je zcela obvyklý,tak se toho dožadují,i když to může být peo někoho zdravotně ohrožující atd. Myslím si,že je třeba neklesat na mysli,vykašlat se na komentáře nějakých rádoby znalých hochů, a spolehnout se na to,že najdete toho pravého,který jako vy bude chtít hledat,zkoušet,nalézat, a hlavně,bude vás mít rád i vy jeho!

j66
15. ledna • 10:49

Podle přístupu , který k sexu (milování) má , je pro dost velká praděpodobnost, že po prvním (případně druhém ) dítěti už ani "nepodrží" .

lebahu
14. ledna • 22:00

helza: naprosto přesně řečeno, není co dodat.

helza
14. ledna • 20:49

Slečna chybuje v tom, že "zkouší sex", vlastně ani nevím, jak to pojmenovat, protože si myslí, že se to nějak musí naučit. Což je chyba. Doporučuji ji hledat lásku, ne sex. A klidně ať svému chlapci řekne, že "to" prostě neumí, že jí to nejde. Pokud ji někdo opravdu bude mít rád pro ni samotnou, ne pro sex, pomůže ji s tím, jak se "to" naučit. Mimo to, pokud ji to tak trápí, může si něco přečíst, nebo navštívit nějakou poradnu.

Nessy
14. ledna • 17:54

Taky jsem se sexem čekala, taky o tom se mnou rodiče nemluvili, ale nikdo si nestěžoval, spíš naopak. Od slečny je to alibismus. Nejdřív si hledá muže na jednu noc a pak, když konečně najde někoho na dýl, bůhví, co u toho provádí (nebo spíš neprovádí).

Elynor
13. ledna • 23:06

Podle popisu to na mě dělá dojem, že slečna opravdu patří k těm, co při sexu jen leží, a "drží". Nechá ty chlapy, ať dělají co umí, a sama nedělá nic. To pochopitelně pány odradí, a podruhé už do toho nejdou, protože to si můžou koupit nafukovací Andulu. Nějaká odezva je potřebná a žádoucí. Nicméně sex se opravdu naučit dá, při troše dobré vůle. Ale ne s přístupem, že jde o nějaké nutné zlo, které žena musí vydržet, když chce mít manžela a děti. Ono je to jako se vším - když to člověk dělá rád a s nadšením, většinou mu to jde lépe, než když to bere jako otravnou povinnost. Z vyprávění slečny odhaduji, že pro ni sex vlastně nic moc neznamená, ale je ochotná to nějak přežít, protože ti muži to očekávají. Což je chyba, a velká škoda - pro ni.

lapis
13. ledna • 21:10

Neboj Lenko, ten pravý určitě přijde. Bude milý, něžný a zasvětí tě do umění milovat. Všechno máš před sebou.

Dasa63
13. ledna • 20:43

...myslím, že ani oni dva si nějak moc společně neužívali. Jsem druhá dcera z celkem pěti dětí...
a ty vznikly jak? dělením? ano, sexu se jistě dá naučit, pokud si jednou budete schopná najít skutečného partnera a ne zase pokusného králíka z diskotéky na pokus "co sex? dneska by to šlo?", protože vám ujíždí vlak. až budete mít někoho ráda, tak vás třeba začne sex bavit, tím pádem budete dobrá a možná pochopíte, jak si moc si to rodiče užívali, když vznikali vaši sourozenci a vy. a znovu tady opakuji: když se vyspíte s někým, koho neznáte, tak se nedivte, že po sexu odejde. to se tak při sexu na jednu noc dělá. u vás je výhoda, že je to zadara.

Doporučujeme

Články odjinud