Leo DiCaprio má další objev - německou topmodelku s nádherným tělem | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Leo DiCaprio má další objev - německou topmodelku s nádherným tělem

Herec Leonardo DiCaprio odmítá, že by se mu zalíbil staromládenecký styl života, jaký provozuje jeho kolega George Clooney. Hvězda filmu Titanic sice vystřídala řadu krásných hereček a modelek, aniž dokázala s některou vydržet dlouhodobě, přesto odmítá tvrzení, že na vážné vztahy není. Naopak dokonce nevylučuje ani manželství a rodinu.

Devětatřicetiletý herec chodil třeba s Gisele Bündchenovou, Bar Refaeliovou, Blakey Livelyovou či Erin Heathertonovou.

„Beru to tak, jak to přichází. Uvidíme, co se stane v budoucnosti. Nesnažím se určit, jaká bude budoucnost. Beru to den za dnem. Já si teď dávám trochu pauzu, chci si odpočinout. Nechci žádný trvalý odchod nebo neurčité období, ale víte, pár měsíců oddychu, abych mohl dělat něco jiného. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Za vše se prostě platí nějaká daň, ale pokaždé, když se poslouchám, jak hovořím o těchto obětech, je mi na zvracení, protože mám tak obrovské štěstí, že můžu dělat to, co dělám. Opravdu, jsem velmi šťastný člověk,“ svěřil Leo v rozhovoru pro televizní magazín Extra.

Na filmovém festivalu nejdříve flirtoval s Carou Delevingne, ta mu však dala košem, a ještě se nechala slyšet, že je na ni Leo příliš starý. Ten se však nezdržoval a jeho další lov už byl úspěšný. Jeho novou přítelkyní je nyní Toni Garrn, německá topmodelka, která fotila pro Calvina Kleina nebo Victoria´s Secret.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud