Leona Machálková svého syna jen tak nevyděsí

Leona Machálková svého syna jen tak nevyděsí

Zpěvačka a herečka Leona Machálková se už déle než rok převtěluje do čarodějnice. Nejde o žádný tajný sabat, navléká si totiž kostým takto pojmenované postavy v muzikálovém hitu z pera Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood pražského Divadla Kalich.

V modelech výtvarníka Romana Šolce s šedivou parukou na hlavě, hrbem na zádech a výrazným líčením obličeje by skutečně jen málokdo poznal jednu z našich nejvíce sexy zpěvaček. Leoně ovšem taková proměna vůbec nevadí.

„Kdo trochu sleduje moji kariéru, ten ví, že jsem se nikdy nebála experimentovat a naopak jsem uměla jít ´do plnejch´. Je to moje síla, nebojím se ničeho, naopak to beru jako zábavu a respektuji ten fakt, že se také líp hraje, když postava vypadá výrazně, vyzařuje tedy jednoznačně svůj daný charakter.“

Zpěvaččino sebevědomí tedy netrpí – zvlášť když Leona sklízí za svůj výkon každou děkovačku bouřlivé ovace. Ale jak maminčinu změněnou podobu vnímá její osmiletý syn Artur? Není z ní trochu vyděšený?

„Můj syn je zvyklý na ledasco. Třeba že si maminka někdy dá na obličej pleťovou masku. (smích) V poslední době používám masku z lávového prachu, je tudíž sytě černá, takže si to jistě všichni dokážete barvitě představit. V naší domácnosti měl humor vždy volný prostor,“ vysvětluje s úsměvem Leona Machálková.

Muzikál Robin Hood má na svém kontě už více než 100 s velkým úspěchem odehraných repríz. Legendu o slavném zbojníkovi ze Sherwoodu muzikál vypráví s humorným nadhledem, který je Gabriele Osvaldové vlastní.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud