Lepší sex ke svatému Valentýnu

Lepší sex ke svatému Valentýnu

Mnoho mužů při snaze řešit svůj problém s poruchou erekce zakolísá právě na návštěvě lékaře. „Ano, muži se často stydí o problému se svojí erekcí hovořit“, potvrzuje obecný fakt Dr. Libor Zámečník z Urologické kliniky v Praze 2 a doplňuje:

"Žhavou novinkou je, že v současné době máme k dispozici i 8 tabletové balení přípravků na řešení mužských sexuálních problémů. Tuto skutečnost uvítají hlavně ti, kteří se stydí hovořit s lékařem a už při první návštěvě si říkají „Hlavně ať už to mám za sebou.“

"Alarmující je, že muži si stále neuvědomují, že za erektilní dysfunkcí se může skrývat jiné závažné onemocnění jako je například cukrovka, vysoký krevní tlak, karcinom prostaty.

Pomocnou ruku nemusí nabízet pouze specialista jako je urolog či sexuolog. Přípravky ve větším balení, které jsou schopny navodit tvrdou erekci a zároveň jsou dlouhodobě spolehlivé, lze získat i u praktického lékaře.

Problém s erektilní dysfunkcí má snadné řešení, s jehož výsledkem pak bude jistě spokojena i partnerka. Dokážete si snad představit lepší dárek na svatého Valentýna?

Seznam lékařů v místě bydliště lze najít na www.opetmuzem.cz

Doporučujeme

Články odjinud