Lesbičky rozvášnily Milana Šteindlera

Lesbičky rozvášnily Milana Šteindlera

Česká Miss World 2010 Veronika Machová a Vicemiss ČR 2009 Hana Věrná dostaly atraktivní nabídku na focení kampaně k nově představovanému českému filmu Czech Made Man. Blonďaté krásky se při focení v ateliéru Jakuba Ludvíka odvázaly natolik, že přivedly do rozpaků i jednoho z hrdinů filmu, herce Milana Šteindlera. Ten později pózoval obklopen atraktivními dvojčaty, filmovými lesbičkami.

Šteindler patří mezi hlavní hrdiny filmu, který byl ve středu představen českému publiku a přichází do českých kin. Jakub Ludvík fotil v ateliéru nejen Milana Šteindlera, ale pozval si i missky Machovou a Věrnou.

Na fotkách se sexy modelkami zapózoval i pravý Czech Made Man. Kdo je osobou, jejíž život inspiroval tvůrce natolik, že podle jeho životních zážitků natočili celý film v podobě české černé komedie? Věrná i Machová to vědí, české publikum se to ale zřejmě nedozví. „Focení bylo velmi zajímavě koncipované a pózování s reálným hrdinou celého filmu bylo zábavné. S Verčou, panem Šteindlerem, Jakubem Ludvíkem i živým hrdinou filmu jsme se hodně nasmály,“ prozradila k focení Věrná, ale totožnost modela na fotkách prozradit nechtěla.

V novém českém filmu režiséra Zdeňka Řehořka založeném na skutečném příběhu ztvárnil hlavní roli Jan Budař, dále dostali příležitost Jana Krausová, Kateřina Brožová, Petr Čtvrtníček i Antonín Duchoslav. „Někteří herci měli jen jeden natáčecí den, ale jejich role byla pro sledovanou životní dráhu hlavní postavy zásadní a charakteristická.

Všechny role byly napsány podle konkrétních situací a osobností, které ovlivnily život skutečného českého byznysmena, předobrazu hlavního filmového hrdiny,“ upřesnil režisér filmu Zdeněk Řehořek a uvedl, že tvůrce i produkce filmu byli rádi, že epizodní úlohu přijal i bývalý prezident pan Václav Havel.

Více informací o filmu: www.czechmademan.cz

Doporučujeme

Články odjinud